Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Beyoncé κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι “Black Parade”- video

Η Beyoncé κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι “Black Parade”- video

Η διάσημη pop star μέσα από το τραγούδι “Black Parade”  αποδεικνύει και πάλι την ευαισθητοποίησή της.

Κι ενώ η τεταμένη κατάσταση στην Αμερική καλά κρατεί, με παγκόσμιες κινητοποιήσεις ενάντια στον ρατσισμό και τις κοινωνικές ανισότητες να λαμβάνουν χώρα καθημερινά, μια μεγάλη μερίδα των celebrities δείχνει την αγανάκτησή της έμπρακτα.

 

Ο λόγος για τη διάσημη pop star Beyoncé, η οποία στα πλαίσια του Juneteenth (19 Ιουνίου), δηλαδή της Ημέρας ελευθερίας και ανεξαρτησίας των Αφροαμερικανών, κυκλοφόρησε ένα νέο τραγούδι με τίτλο “Black Parade”.

 

Το κομμάτι, το οποίο η Beyoncé δημιούργησε σε συνεργασία με τον επί χρόνια συνεργάτη της, Derek Dixie, αποτίει φόρο τιμής στις ρίζες καταγωγής της από τον Νότο.

 

Τα έσοδα από το κομμάτι θα δοθούν για την υποστήριξη επιχειρήσεων που διαχειρίζονται Αφροαμερικανοί πολίτες, σε συνεργασία με το ίδρυμα “BeyGOOD’s Black Business Impact”, το οποίο φροντίζει για την ενίσχυση των συγκεκριμένων μικρών επιχειρήσεων.

 

Το “Black Parade” είναι το πρώτο κομμάτι που κυκλοφόρησε η pop star από τότε που ξεκίνησε το τεράστιο “κύμα” διαδηλώσεων του κινήματος “Black Lives Matter”, μετά την τραγική δολοφονία του Αφροαμερικανού George Floyd.

 

 

Ακολουθεί το videoclip του κομματιού, που “χτυπά” κατευθείαν στην καρδιά!

 

 

 

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath