Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Bella Hadid φωτογραφίζεται για την πρώτη μεγάλη καμπάνια μέσω FaceTime

Η Bella Hadid φωτογραφίζεται για την πρώτη μεγάλη καμπάνια μέσω FaceTime

bella
Πρόκειται για την καλοκαιρινή καμπάνια του Jacquemus και ονομάζεται “Jacquemus at Home”.

Με την πανδημία του κορονοϊού να επηρεάζει τους πάντες στον τρόπο που λειτουργούν και πρέπει να δουλέψουν, δεν άργησαν να ξεκινήσουν αυτού του είδους οι φωτογραφίσεις.

 

Έτσι, ο Jacquemus και η ομάδα του παρουσιάζουν την collection SS20, με τη Bella Hadid να φωτογραφίζεται στο σπίτι της μέσω FaceTime, από τον φωτογράφο Pierre-Ange Carlotti.

 

 

Η φωτογράφιση υλοποιήθηκε από τον Pierre-Ange Carlotti και τον Simon Porte Jacquemus, χωρίς make up artist ή κομμωτή. Χρησιμοποίησαν μόνο ένα iPhone και όλη τους τη δημιουργικότητα!

Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό ειδικά αν σκεφτεί κανείς τις συνθήκες και η Bella Hadid για ακόμα μια φορά μας κόβει την ανάσα!

 

Το ίδιο project υλοποιήθηκε και με την Barbie Ferreira, από τον ίδιο φωτογράφο.

 

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Hadid αυτοφωτογραφίθηκε και για την Vogue Italia του Μαΐου.

 

https://www.instagram.com/p/B-0dMlZAISv/

[email protected]

Ως Publishing Director & Editor-in-Chief της COZY Publications, καθημερινά αναζητώ ό,τι νέο, όμορφο και ενδιαφέρον, μαζί με τους αγαπημένους μου συνεργάτες! Η μυρωδιά του φρεσκοτυπωμένου χαρτιού με εξιτάρει, η ταχύτητα του digital κόσμου με συναρπάζει, όμως αυτό που με γοητεύει περισσότερο είναι οι άνθρωποι πίσω από αυτά, για την δημιουργικότητα τους, την αγάπη τους και το πάθος τους! Και έχω την τιμή να συνεργάζομαι με τέτοιους ανθρώπους! Απολαύστε τους μέσα από το COZYVIBE, αλλά και μέσα από το σύνολο των εκδόσεων μας!