Home / Beauty  / Η Barbie Malibu γιορτάζει 50 χρόνια με μια συνεργασία με την Colourpop!

Η Barbie Malibu γιορτάζει 50 χρόνια με μια συνεργασία με την Colourpop!

Η αγαπημένη κούκλα Barbie Malibu μετράει 50 χρόνια από την ίδρυση της και κυκλοφορεί μια συλλογή με το brand Colourpop.

 

Courtesy of Colourpop

 

Μετά την υπέροχη συλλογή με την Lizzie McGuire, η Colourpop ενώνει τις δυνάμεις της με την Mattel, ώστε να γιορτάσει 50 χρόνια από την πρώτη εμφάνιση της Barbie Malibu. Η πιο iconic κούκλα, όλων των εποχών, έρχεται στο make up σας με μια beauty collection, που δεν πρέπει να χάσετε. Τα σχέδια είναι εμπνευσμένα από retro καλοκαιρινές εικόνες, ιδανικά για summer make up.

 

Courtesy of Colourpop

 

Η συλλογή είναι ένας συνδυασμός των καλύτερων στοιχείων του beauty brand με το ζωντανό και τολμηρό στυλ της Barbie. Η παλέτα σκιών περιέχει 15 αποχρώσεις από πορτοκαλί, ροζ και μπλε, εμπνευσμένα από το καλοκαίρι και το glam της Barbie. Για μια “ζεστή” λάμψη δοκιμάστε το Beach Party Super Shock Highlighter. Τα χείλη σας θα αποκτήσουν ακαταμάχητη απόχρωση χάρη στο Golden Beach Lip Duo, στο Dreamhouse Lip Duo και στο Malibu Sunset Lip Duo. Παράλληλα, κυκλοφορούν και ψεύτικες βλεφαρίδες, με τις οποίες θα αποκτήσετε το σαγηνευτικό βλέμμα της κούκλας.

 

 

Ανακαλύψτε τη συλλογή στις 13 του μηνός, μέσα από το official site.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.