Home / Fashion  / Η Balenciaga Winter ’21 συλλογή μας ταξίδεψε σε όλον τον κόσμο

Η Balenciaga Winter ’21 συλλογή μας ταξίδεψε σε όλον τον κόσμο

Balenciaga Winter '21

Για την καινούργια Balenciaga Winter ’21 συλλογή, ο οίκος μας χάρισε φωτογραφίες από τα outfits σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

 

Courtesy of Balenciaga

 

Ο οίκος Balenciaga πρωτοστατεί για άλλη μια φορά στην καινοτομία και στην εφευρετικότητα. Βρήκε έναν υπέροχο τρόπο να μας ταξιδέψει νοερά και να κρατήσει ζωντανή την επαφή μας με τους άλλους πολιτισμούς. Η ολοκαίνουργια Balenciaga Winter ’21 συλλογή παρουσιάστηκε ως ταξιδιωτικά cart postal. Τα μοντέλα φόρεσαν τις νέες δημιουργίες, με φόντο τις φωτογραφίες ορισμένων από των σημαντικότερων μνημείων και δρόμων του κόσμου.

 

Courtesy of Balenciaga

 

Παρίσι, Λονδίνο, Βερολίνο, Αθήνα, Τόκιο, Σαν Φρανσίσκο, Μπελίζ, Σικάγο, Κάιρο, Ταζ Μαχάλ, κ.α. Κάθε μια από τις πόλεις ενέπνεε έναν ξεχωριστό αέρα ενός μοναδικού πολιτισμού και τρόπου ζωής. Σκοπός του σχεδιαστή, Demna Gvasalia, ήταν να εκφράσει μια νοσταλγία για τα ταξίδια και την ευχή ότι οι ουρανοί θα είναι σύντομα ανοιχτοί. Επιθυμεί να μεταφέρει good vibes, οπότε πήγε την παρουσίαση της συλλογής ένα βήμα παρακάτω.

 

Courtesy of Balenciaga

 

Εκτός από τις εικόνες, δημιούργησε ένα ολιγόλεπτο video, όχι σχετικό με τη μόδα, για να ανυψώσει τη διάθεση μας. Ένωσε εικόνες, που είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο, ότι σου φτιάχνουν τη διάθεση. Άνθρωποι που αγκαλιάζονται, που χορεύουν , που γελούν, όμορφα τοπία, αξιολάτρευτα μωρά και ζωάκια, συνοδευμένα από την κατάλληλη μουσική.

 

 

Το casual outerwear είναι ο πρωταγωνιστής της σεζόν, εμπλουτισμένο από retro και vintage πινελιές. Floral φορέματα, jeans, βελούδινα παντελόνια, μπότες, oversized hoodies, blazers και πολύ μεγάλες τσάντες είναι μερικά από τα items που ξεχωρίσαμε. 

 

Balenciaga Winter '21

Courtesy of Balenciaga

 

www.balenciaga.com

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.