Home / Wellness  / Mind  / Η Ashley Graham σου δείχνει πώς θα αγαπήσεις το σώμα σου!

Η Ashley Graham σου δείχνει πώς θα αγαπήσεις το σώμα σου!

Η Ashley Graham σου δείχνει πώς θα αγαπήσεις το σώμα σου!
Η Ashley Graham ανεβάζει post με τις ατέλειές της και μάς υπενθυμίζει πώς ήρθε η στιγμή να μας αγαπήσουμε.

Οι θερμοκρασίες έχουν αυξηθεί σημαντικά, ο καύσωνας μας έχει χτυπήσει την πόρτα και μας έχει “παραλύσει” αλλά οι κοινωνικές πιέσεις για το πώς πρέπει να είναι το σώμα μας δεν μας αφήνουν να νιώσουμε πιο ανάλαφρες (κυριολεκτικά και μεταφορικά).

Μάλιστα, υπάρχουν πολλές γυναίκες που το καλοκαίρι δυσκολεύονται να αποκαλύψουν σημεία του σώματός τους και να ντυθούν όπως προστάζουν οι θερμοκρασίες γιατί απλά ντρέπονται, δεν έχουν αποδεχθεί το σώμα τους, παλεύουν με την ιδανική εικόνα και τις ιδανικές αναλογίες.

Οι περισσότερες από εμάς κάθε χρόνο αγχωνόμαστε για το πώς θα βγούμε στην παραλία, για το πώς θα φαινόμαστε και δεν επικεντρωνόμαστε στη χαρά της θάλασσας και των διακοπών. Απλά, δεν μπορούμε να απολαύσουμε τη ζωή.

 

Όμως η υπέροχη Άσλει Γκράχαμ μάς στέλνει ένα σημαντικό μήνυμα μέσα από τα social media. Πρωτοστάτρια στις μάχες για το body positivity, η plus size μοντέλα, μας υπενθυμίζει με πρόσφατο post της πως είναι καιρός να μας αγαπήσουμε, να μας αποδεχθούμε και επιτέλους να χαρούμε!

 

«Όσο ο καιρός γίνεται πιο ζεστός, ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να φορούν λιγότερα ρούχα και να δείχνουν περισσότερο το σώμα τους. Εύχομαι οι φωτογραφίες στις οποίες έχουν ταγκάρει, μαζί με τόσα πανέμορφα κορμιά, να σου δώσει το κίνητρο να αγαπήσεις το σώμα σου. Πίστεψέ με όταν σου λέω ότι το σώμα σου είναι όμορφο, και ξέρω ότι είναι πολύ εύκολο να λες στον εαυτό σου ότι δεν είσαι αρκετά καλή ή αρκετά σέξι ή αψεγάδιαστη ώστε να φορέσεις ένα κοντό μπλουζάκι ή ένα μαγιό, αλλά ο καιρός εκεί έξω είναι καυτός, και ακριβώς αυτό είσαι κι εσύ. Μην αφήσεις το μυαλό σου να σε εμποδίσει από το να απολαύσεις τη ζωή στο έπακρον (και θυμήσου να λες σ’ αγαπώ στον εαυτό σου κάθε μέρα)» έγραψε η εντυπωσιακή Ashley.

 

 

Κορίτσια, ό,τι κι αν μας λένε, όσο κι αν μας πρεσάρουν οι κοινωνικές νόρμες που νομιμοποιούν την καταπίεσή μας για την τελειότητα -μόνο για μας τις γυναίκες- εμείς θα τα καταφέρουμε!

Μπράβο σου υπέροχη Ashley!

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!