Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Ariana Grande & ο Justin Bieber τραγουδούν μαζί – video

Η Ariana Grande & ο Justin Bieber τραγουδούν μαζί – video

justin ariana
Μόλις σήμερα τα ξημερώματα κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι της Ariana Grande με τον Justin Bieber και είναι αφιερωμένο στις στιγμές που βιώνει ο κόσμος κατά την καραντίνα.

 

Ονομάζεται Stuck with You και στο video clip συμμετέχει το κοινό με βίντεο και φωτογραφίες από την απομόνωση.

 

https://www.instagram.com/p/B_pyC1BFWbX/

 

Όλα ξεκίνησαν πριν από 6 μέρες, όταν ο Justin και η Ariana δημοσίευσαν στα social media τους ότι θα ακολουθούσε μια ιδιαίτερη ανακοίνωση. Λίγες ώρες αργότερα δημοσίευσαν ένα ηχητικό απόσπασμα του τραγουδιού, ζητώντας από τους fan να το χρησιμοποιήσουν για να αποτυπώσουν τις στιγμές της καραντίνας σε βίντεο, προκειμένου να χρησιμοποιηθούν στο video clip του Stuck with You.

 
Δείτε και ακούστε το Stuck with You:

 

Εδώ και καιρό οι δύο καλλιτέχνες, που είναι πολλά χρόνια φίλοι και έχουν τον ίδιο μάνατζερ (τον Scooter Braun), έλεγαν ότι θέλουν να κάνουν ένα τραγούδι εξ’ ολοκλήρου μαζί. Έφτασε λοιπόν η στιγμή να ικανοποιήσουν τους θαυμαστές τους με μια συγκινητική μπαλάντα, όπου στο video clip συμμετέχει το κοινό και χορεύει στο ρυθμό του.

Τα έσοδα από το Stuck with You θα βοηθήσουν πληγείσες ομάδες από τον κορονοϊό και συγκεκριμένα τον οργανισμό First Responders Children’s Foundation.

[email protected]

Ως Publishing Director & Editor-in-Chief της COZY Publications, καθημερινά αναζητώ ό,τι νέο, όμορφο και ενδιαφέρον, μαζί με τους αγαπημένους μου συνεργάτες! Η μυρωδιά του φρεσκοτυπωμένου χαρτιού με εξιτάρει, η ταχύτητα του digital κόσμου με συναρπάζει, όμως αυτό που με γοητεύει περισσότερο είναι οι άνθρωποι πίσω από αυτά, για την δημιουργικότητα τους, την αγάπη τους και το πάθος τους! Και έχω την τιμή να συνεργάζομαι με τέτοιους ανθρώπους! Απολαύστε τους μέσα από το COZYVIBE, αλλά και μέσα από το σύνολο των εκδόσεων μας!