Home / Cozyhome  / Η Ancient Kallos κυκλοφορεί την πρώτη art de la table συλλογή

Η Ancient Kallos κυκλοφορεί την πρώτη art de la table συλλογή

Ancient Kallos

Το ελληνικό brand Ancient Kallos δημιούργησε μια χειροποίητη και κεραμική art de la table συλλογή, με όνομα “Blossom”.

 

Courtesy of Ancient Kallos

 

Η πρώτη συλλογή αφιερωμένη στο σπίτι, από το πετυχημένο brand Ancient Kallos, είναι γεγονός. Μέσα σε ένα ολάνθιστο και καταπράσινο τοπίο αναδύεται η πανέμορφη art de la table πρόταση του brand. Διατηρώντας το ελληνικό στοιχείο κυρίαρχο, υπόσχεται να χαρίσει μια κομψότητα και λειτουργικότητα στην καθημερινότητα σας. Στην πρώτη του συλλογή για το σπίτι αναβιώνει την ελληνική κεραμική τέχνη, με πρωταγωνιστές το γαλάζιο και το λευκό της χώρας μας.

 

Courtesy of Ancient Kallos

 

Σκοπός του διάσημου brand είναι να κάνει γνωστό σε όλον τον κόσμο το μεγαλείο του ελληνικού πνεύματος και να προσδώσει μια σύγχρονη ματιά στην ελληνική παράδοση. Ο καλλιτέχνης Γιάννης Φτούλης ζωγράφισε στο χέρι τα σερβίτσια και τα υπόλοιπα αντικείμενα, αποτυπώνοντας τα περίφημα κεντήματα της Σύρου. Το νησί, τόπος καταγωγής του δημιουργού, αποτελεί ένα από τα πιο όμορφα μέρη της Ελλάδας, με πλούσια παράδοση και τέχνη. Το συγκεκριμένο κέντημα ονομάζεται “γαρύφαλλο” και διακόσμησε μοναδικά την ολοκαίνουργια συλλογή.

 

Courtesy of Ancient Kallos

 

Η παρουσίαση της collection φιλοξενήθηκε σε έναν από τους πανέμορφους κάμπους της Ημαθίας, και συγκεκριμένα στην πόλη της Βέροιας. Κάτω από τις ροδακινιές αναδείχθηκε το ανοιξιάτικο πνεύμα και πήρε ζωή το νέο εντυπωσιακό εγχείρημα του πετυχημένου brand.

 

Courtesy of Ancient Kallos

 

www.ancientkallos.com

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.