Home / Fashion  / Η ALAÏA κυκλοφορεί μια δεύτερη skin knits συλλογή

Η ALAÏA κυκλοφορεί μια δεύτερη skin knits συλλογή

ALAÏA

Για την απόλυτη άνεση και για μια stylish εμφάνιση, η ALAÏA δημιούργησε μια δεύτερη collection από skin knits.

 

 

Παρίσι 1992. Ο Azzedine Alaïa δημιούργησε μια συλλογή Relax από πλεκτά ρούχα, ένα κλωστοϋφαντουργικό προϊόν με καινοτομία Florentine spinner Lineapiu. Παρουσιάστηκε με το όνομα “Νήμα Γαλήνης”, ως ένα υλικό που έχει σχεδιαστεί για να εξασφαλίσειάνεση, ευεξία και ελευθερία κινήσεων. Παρίσι 2021. Σήμερα, η Alaïa αναβιώνει αυτήν την κορυφαία προστατευτική ίνα, σε μια αποκλειστική συλλογή. Κάθε κομμάτι είναι φτιαγμένο από ανακυκλώσιμα υλικά, προωθώντας τη βιώσιμη προσέγγιση της εταιρείας.

 

Courtesy of ALAÏA Maison

 

Χάρη στις συμπιεστικές του ιδιότητες, τα Relax πλεκτά δημιουργούν μια συνολική αίσθηση ευεξίας. Τελεί φόρο τιμής στην πλούσια κληρονομιά του Maison και γιορτάζει την πρώτη κυκλοφορία της συλλογής. Αποτελείται από 10 κομμάτια σε μαύρο χρώμα, με κόκκινες λεπτομέρειες, τα οποία αγκαλιάζουν το σώμα σε κάθε του κίνηση. Η γραμμή που επισημαίνεται με ραφές, εμπλουτίζεται με ανοιχτές και κεντημένες προσθήκες.

 

Courtesy of ALAÏA Maison

 

Αυτή η λαμπρή δεξιοτεχνική ικανότητα αντικατοπτρίζεται στην ακρίβεια των τελικών πινελιών, την οποία αγαπούν οι τεχνίτες και το κοινό του Maison. Θεωρείται ένα ένδυμα σαν δεύτερο δέρμα, μια στολή για να εκφράσεις τον εαυτό σου ελεύθερα. Η γυναίκα μπορεί να εκφραστεί με όλη τη δύναμη και όλη τη χάρη της. Ανακαλύψτε τα υπέροχα knit wear, μέσα από το official site.

 

Courtesy of ALAÏA Maison

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.