Home / Cozyhome  / Η Adan Nano Glossy collection του Teresa Sapey studio είναι παραδεισένια!

Η Adan Nano Glossy collection του Teresa Sapey studio είναι παραδεισένια!

Ανακαλύψτε την Adan Nano Glossy collection του Teresa Sapey studio για το Vondom και δημιουργήστε το δικό σας παράδεισο.

 

Courtesy of Vondom

 

Για ακόμη μια φορά το Teresa Sapey Studio μας εκπλήσσει με τις νέες δημιουργίες του. Η καινούργια και τόσο εντυπωσιακή συλλογή Adan Nano Glossy φιλοξενείται στο Vondom. Τα νέα αντικείμενα διακόσμησης αποτελούν στοιχεία με έντονη προσωπικότητα και πολύπλευρο σχήμα, όπως αυτό του διαμαντιού. Λειτουργικά αντικείμενα, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως βάζα, καθίσματα, γλάστρες ή βοηθητικά τραπεζάκια.

 

Courtesy of Vondom

 

Αντικείμενα που διευκολύνουν τον τρόπο ζωής σας και σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε τον προσωπικό σας παράδεισο. Ταιριάζουν σε οποιοδήποτε στυλ και είναι κατασκευασμένα από υλικά που επιτρέπουν εσωτερική και εξωτερική χρήση. Το iconic σχέδιο του Teresa Sapey studio κυκλοφορεί σε καινούργιες εκδόσεις με νέα φανταστικά χρώματα.

 

Courtesy of Vondom

 

Διατίθενται σε ημιδιάφανη χρώματα, που μοιάζουν με κόσμημα ( διαμάντι, κεχριμπάρι, ζαφείρι) ή διαφανή χρώματα (μαύρο, λευκό, φυστικί, navy blue). Θεωρείται τόσο σε σχέδιο, όσο και σε ποιότητα η καλύτερη επιλογή για να διακοσμήσετε και να ομορφύνετε το χώρο σας.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.