Home / Good Life  / Art & Culture  / Η 6η σεζόν Peaky Blinders θα είναι και η τελευταία

Η 6η σεζόν Peaky Blinders θα είναι και η τελευταία

Ανακοινώθηκε πώς η 6η σεζόν του Peaky Blinders, της οποία τα γυρίσματα ξεκίνησαν, θα είναι και η τελευταία της δημοφιλούς σειράς.

 

 

Η διάσημη και πολύ αγαπημένη δραματική σειρά, Peaky Blinders, άφησε το κοινό με μεγάλη αγωνία για το τι πρόκειται να ακολουθήσει. Στο τέλος της 5ης season, o λατρεμένος πρωταγωνιστής, Tomas Shelby, παλεύει, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, με τα γεγονότα και τους εσωτερικούς του δαίμονες. Όπως είναι φυσικό, η παραγωγή και τα γυρίσματα πάτησαν παύση, ακολουθώντας τις εξελίξεις. Πριν λίγες μέρες ανακοινώθηκε ότι ξεκίνησαν τα γυρίσματα, φέρνοντας μεγάλο ενθουσιασμό στους fans.

 

 

Η οικογένεια Shelby επιστρέφει δυναμικά και με μεγάλη ευγνωμοσύνη, που θα κάνει όλη τη σκληρή δουλειά πραγματικότητα. Τα σενάρια, τα οποία πρόκειται να είναι εξαιρετικά, υπογράφει ο Steve Knight. Η φωτογραφία του Cillian Murphy να αποκτά  και πάλι το signature κούρεμα του Tomas, προκάλεσε πανικό στα social media. Ωστόσο, τα νέα έφεραν, ταυτόχρονα, και μεγάλη θλίψη στο κοινό, διότι αυτή η season θα είναι και η τελευταία. Ο δημιουργός της σειράς-φαινόμενο δήλωσε ότι θα υπάρχει στη συνέχεια spin-off παραγωγή και ίσως κάποια ταινία.

 

 

Η αγωνία για την επόμενη season Peaky Blinders έχει ήδη κορυφωθεί!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.