Home / Beauty  / Η φυσική μάσκα μαλλιών αντίδοτο για τις φθαρμένες άκρες

Η φυσική μάσκα μαλλιών αντίδοτο για τις φθαρμένες άκρες

Η φυσική μάσκα μαλλιών αντίδοτο για τις φθαρμένες άκρες
Πώς θα απαλλαγείς από τις φθαρμένες άκρες;

Οι φθαρμένες άκρες που κάνουν τα μαλλιά σου πιο θαμπά και αδύναμα, μπορούν να καταπολεμηθούν. Πριν δώσεις χρήματα για διάφορα προϊόντα μαλλιών και πριν πας στο κομμωτήριο, φτιάξε μία φυσική μάσκα μόνη σου. Τα υλικά που θα χρειαστείς κοστίζουν λίγο, μπορεί μάλιστα να τα έχεις ήδη στην κουζίνα σου, ενώ έχουν ιδιότητες που ενυδατώνουν και θρέφουν την τρίχα, θωρακίζοντάς την παράλληλα ενάντια στη φθορά και στο σπάσιμο.

 

Η φυσική μάσκα μαλλιών αντίδοτο για τις φθαρμένες άκρες

 

 

Φθορά στις άκρες.

Οι άκρες των μαλλιών σου έχουν αρχίσει να φθείρονται με αποτέλεσμα αφενός να έχουν διαφορετική όψη και αφετέρου να αυξάνονται οι πιθανότητες να τα κόψεις πιο κοντά. Υπάρχει όμως τρόπος για να καταπολεμήσεις τις κατεστραμμένες άκρες και την ψαλίδα και να μη χάσεις σημαντικό μέρος του μήκος τους.

Μόνο μη ξεχνάς πριν κάνεις θεραπεία με τη μάσκα μαλλιών που βοηθά στην επανόρθωση της τρίχας, τρίμαρε λίγο τις άκρες.

 

Τι θα χρειαστείς:
  • 1 κρόκο αυγού
  • 1 κουταλιά της σούπας μέλι
  • 2 κουταλιές της σούπας λάδι καρύδας
 
Πώς θα την φτιάξεις:

Χτύπα έναν κρόκο αυγού καλά. Έπειτα, ανάμειξέ τον με 1 κουταλιά της σούπας μέλι και 2 κουταλιές της σούπας λάδι καρύδας. Ανακάτεψε καλά τα υλικά μέχρι να φτιάξεις ένα μείγμα που μοιάζει με πάστα. Χρησιμοποίησε τη φυσική σου μάσκα 1-2 φορές την εβδομάδα. Θα θρέψει σε βάθος τα μαλλιά σου, θα τα βοηθήσει να αναγεννηθούν και να μην καταστραφούν στο μέλλον τόσο εύκολα.

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!