Home / Men  / Η φορητή κιθάρα Zivix, για διασκεδαστικά μαθήματα μουσικής

Η φορητή κιθάρα Zivix, για διασκεδαστικά μαθήματα μουσικής

Η έξυπνη κιθάρα Zivix κάνει την εκμάθηση της κιθάρας πιο εύκολη και διασκεδαστική από ποτέ!

 

Η έξυπνη φορητή κιθάρα και το jamstik + από την Zivix, είναι ιδανική για αρχάριους αλλά και επαγγελματίες  μουσικούς, που αγαπούν την μουσική και θέλουν να παίρνουν παντού μαζί τους την κιθάρα τους. Εύκολη στην μεταφορά της, με μίνιμαλ design και μικρό μέγεθος, είναι εύχρηστη και χαρίζει στον χρήστη πολλές μουσικές δυνατότητες. 

 

 

Το έξυπνο jamstik +, συνδέεται πανεύκολα μέσω του Bluetooth 4.0 με το τηλέφωνο, το tablet ή τον υπολογιστή σας. Η συνδεσιμότητα που προσφέρει επιτρέπει στον χρήστη να παίζει μουσική με οποιαδήποτε από τις 100 διαθέσιμες συμβατές MIDI εφαρμογές.

 

 

Η δωρεάν εφαρμογές δίνουν την δυνατότητα στον χρήστη να μάθει κιθάρα με διασκεδαστικό τρόπο, μέσω καθοδηγήσεων και οδηγιών. Πιο συγκεκριμένα το jamstik + είναι ένα σύστημα, που σας βοηθά να μάθετε κιθάρα μόνοι σας. Η έξυπνη τεχνολογία του αντιλαμβάνεται τα δάκτυλά σας και συνδέεται με το iPad, iPhone, Mac και συσκευές Android. Καθώς συνεργάζεται με πολλές διαθέσιμες εφαρμογές μουσικής, παρέχει διαδραστικά μαθήματα κιθάρας και περισσότερες από 8 ώρες πρακτικής άσκησης.

 

 

Η κιθάρα Zivix διαθέτει επαναφορτιζόμενη μπαταρία και είναι κατασκευασμένη με βάση τα πρότυπα πραγματικής κιθάρας. Καθώς είναι πάντοτε σε αρμόνια δεν χρειάζεται να την κουρδίζετε και είναι πάντα έτοιμη για τις μουσικές σας περιπέτειες. Με την έξυπνη κιθάρα Zivix ακόμη και ένας αρχάριος μπορεί να παίξει μουσική και να αναπτύξει τις μουσικές του δεξιότητες εύκολα και πολύ διασκεδαστικά.

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!