Home / Fashion  / Celebrity Style  / Η φλογερή και αριστοκρατική εμφάνιση της Priyanka Chopra Jonas

Η φλογερή και αριστοκρατική εμφάνιση της Priyanka Chopra Jonas

Η φλογερή και αριστοκρατική εμφάνιση της Priyanka Chorpra Jonas
Η Priyanka Chopra Jonas εκπέμπει κομψότητα και πάθος. 

Στο ετήσιο event της Unicef στην Νέα Υόρκη παρευρέθηκε η ηθοποιός Priyanka Chopra Jonas και ήταν πιο λαμπερή από ποτέ. Η βραβευμένη Ινδή ηθοποιός και πρώην μοντέλο, επέλεξε ένα φόρεμα στην απόλυτα εντυπωσιακή και εορταστική απόχρωση του φλογερού κόκκινου. 

 

Η φλογερή και αριστοκρατική εμφάνιση της Priyanka Chorpra Jonas

 

Το μάξι φόρεμά της αναδεικνύει γλυκά τη σιλουέτα της, αγκαλιάζοντας ταυτόχρονα τις καμπύλες της, ενώ όπως αναφέραμε το εκτυφλωτικό του χρώμα, τονίζει αφενός τη θυληκότητα και αφετέρου μαγνητίζει ακαριαία τα βλέμματα. Ακόμη, φόρεσε κρεμαστά διαμαντένια σκουλαρίκια, έπιασε τα μαλλιά της σε έναν ψηλό κότσο και ενίσχυσε το παθιασμένο της look με ένα κόκκινο κραγιόν. Η όμορφη ηθοποιός ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ψηλοτάκουνες γόβες σε κλασσική γραμμή και ένα μαύρο παλτό. Σούπερ! 

 

Η φλογερή και αριστοκρατική εμφάνιση της Priyanka Chorpra Jonas

 

Η αριστοκρατική και femme fatale εμφάνισή της, μας έκανε ταυτόχρονα να νιώσουμε πιο πολύ το εορταστικό feeling και μας έδωσε φυσικά ιδέες για το styling που θα κάνουμε τις εορταστικές ημέρες για να είμαστε και εμείς πολύ λαμπερές. 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!