Home / Fashion  / Η φετινή Dioriviera θεωρείται η πιο ονειρεμένη καλοκαιρινή απόδραση

Η φετινή Dioriviera θεωρείται η πιο ονειρεμένη καλοκαιρινή απόδραση

Ο οίκος δημιούργησε το πιο ονειρεμένο pop up στη Νότια Καλιφόρνια, για την παρουσίαση της Dioriviera collection.

 

 

Γιορτάζοντας τις καλοκαιρινές ημέρες, ο luxury οίκος ταξίδεψε στην παραλία Rosewood Miramar της Νότιας Καλιφόρνιας για να ανοίξει το καινούργιο του pop up. Μέσα στο νέο pop up δημιούργησε το πιο ονειρεμένο καλοκαιρινό σκηνικό, μέσα στο οποίο φιλοξενείται η φετινή Dioriviera collection. Ένα από τα πιο όμορφα καλοκαιρινά θέρετρα της μόδας με μια πολυτελή και εντυπωσιακή συλλογή.

 

 

Σε όλο το μήκος του pop up συναντάμε το εμβληματικό μοτίβο Toile de Jouy να ντύνει το καινούργιο σπίτι της Dior μόδας. Από την πισίνα, μέχρι τις σουίτες το iconic pattern δίνει ζωή στο εξωτικό κτήριο. Όσοι επιθυμούν να το επισκεφτούν μπορούν να περιμένουν κάτω από τις φανταστικές αιώρες και ομπρέλες του Dior.

 

 

Η συλλογή διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία από εποχιακά ενδύματα και αξεσουάρ. Η Maria Grazia Chiuri σχεδίασε μια από τις πιο girly collections με έντονο ροζ, μοβ, πράσινο και μπλε. Σανίδες του surf, ομπρέλες, αιώρες και μαξιλάριας ανεβαίνουν την καλοκαιρινή σας διάθεση.

 

 

Ένα ατέλειωτο καλοκαίρι και μια τρυφερή γιορτή της dolce vita συνθέτουν την πανέμορφη capsule collection της σχεδιάστριας. Όλες οι τελευταίες επιδείξεις του Dior διαδραμάτισαν καθοριστικό ρόλο στην έμπνευση της Maria Grazia. Το toile de jouy αναγεννιέται, εκ νέου, ως ένα τροπικό πνεύμα και οι ναυτικές ρίγες δημιουργούν ένα φανταστικό ταξίδι και θυμίζουν ηλιόλουστους προορισμούς.

 

 

Photographer: Pamela Hanson

Courtesy: Dior

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.