Home / Fashion  / Η τρίτη collection Beyoncé και Ivy Park έρχεται από τα βουνά!

Η τρίτη collection Beyoncé και Ivy Park έρχεται από τα βουνά!

Beyoncé Ivy Park

Η διάσημη τραγουδίστρια, Beyoncé, μας προετοιμάζει για την ολοκαίνουργια συλλογή της με το Ivy Park της Adidas, εμπνευσμένη από χιονισμένα τοπία.

 

Ως μια σύγχρονη Βασίλισσα του Πάγου, η Beyoncé ανακοίνωσε στους fans της τα καλύτερα νέα. Το Ivy Park, καρπός της μεγάλης της συνεργασίας με την Adidas, είναι ασταμάτητο. Σε σύντομο χρονικό διάστημα μια τρίτη collection είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει, με έμφαση στους λάτρεις του χειμώνα. Η νέα σειρά προορίζεται να εμπνεύσει με δημιουργία, ατομικότητα και φαντασία το κοινό της, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία.

 

 

Είδης ένδυσης, αξεσουάρ και υποδήματα εμπνέονται από αλπικά και χιονισμένα τοπία, υπόσχοντας ένα stylish χειμερινό ταξίδι. 5 διαφορετικά και καινούργια παπούτσια θα κάνουν την εμφάνιση τους. Επιπλέον, θα υπάρχει και ανανεωμένη έκδοση μερικών από τα πιο διάσημα σχέδια της τραγουδίστριας όπως, Ivy Park Ultra Boost και Super sleek. Την τραγουδίστρια πλαισιώνουν η Hailey Bieber, o Gucci Mane και ο Kaash Paige. Η ίδια επιθυμεί να φέρει κοντά ανθρώπους από διαφορετικές ομάδες.

 

 

“This is your Park”, είναι το μότο της συνεργασίας. Η Beyoncé μέσα στην περίοδο της πανδημίας, δημιούργησε αυτή τη διανοητική, συναισθηματική και σωματική ιδέα, που προωθεί η καμπάνια. Ενθαρρύνει τους fans της να βρουν τις απαντήσεις για ερωτήματα, όπως τι σε παρακινεί, ποιο είναι το κίνητρο σου και που βρίσκονται τα όνειρα σου. Η Beyoncé και το Ivy park θεωρούν ότι η απάντηση βρίσκεται στο park του καθενός.

 

 

Στην καινούργια καμπάνια το πάρκο είναι μια χώρα των θαυμάτων, είτε στα βουνά, είτε στην πόλη. Η εντυπωσιακή συνεργασία μας παροτρύνει να σκεφτούμε out of the box. Τολμηρά, αναζωογονητικά, κομψά και χωρίς περιορισμούς θα απογειώσουν το streetwear σας. Η collection της Beyoncé με το Ivy Park θα είναι διαθέσιμη σύντομα, μέσα από το official site.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.