Home / Fashion  / Η συνεργασία Arizona Iced Tea X Adidas επιστρέφει!

Η συνεργασία Arizona Iced Tea X Adidas επιστρέφει!

Η εταιρεία Arizona Iced Tea ενώνει τις δυνάμεις της με την Adidas, κυκλοφορώντας μια δεύτερη συλλογή.

 

Courtesy of Adidas

 

Μετά τη μεγάλη επιτυχία της πρώτης τους συλλογής δύο χρόνια πριν, με τα sneakers να γίνονται sold out απίστευτα γρήγορα, οι δύο αγαπημένες εταιρείες αποφάσισαν να δημιουργήσουν ξανά μία από κοινού collection. Αυτή τη φορά τα signature μοτίβα της Arizona αποτυπώθηκαν στο iconic sneaker της Adidas, Superstar.

 

Courtesy of Adidas

 

Τα εντυπωσιακά κομμάτια που θα κυκλοφορήσουν δεν θα είναι ένα, αλλά 4 διαφορετικά! Το πρώτο με το πολύ αγαπημένο σε όλους μοτίβο με τα κεράσια, σε total γαλάζιο χρώμα. Το δεύτερο πολύ ιδιαίτερο, με τα δύο παπούτσια να είναι διαφορετικά μεταξύ τους, έχοντας ως βάση το μπλε και το ροζ χρώμα. Τέλος, τα τελευταία σχέδια θα είναι πιο minimal, ένα μπλε και ένα λευκό, στολισμένα με μικρά σχέδια, που παραπέμπουν στην Arizona.

 

Courtesy of Adidas

 

Τα πανέμορφα sneakers μας βάζουν για τα καλά σε ανοιξιάτικο και καλοκαιρινό κλίμα. Fun, με πολλές δόσεις coolness, τα μοναδικά παπούτσια θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε τη νέα σεζόν, συντροφιά με το αγαπημένο σας iced tea. Σε όλα θα εμφανίζεται το λογότυπο της Arizona, “Have a nice day”, κάνοντας τα παπούτσια σας super “αισιόδοξα”.

 

Courtesy of Adidas

 

Αναμένουμε την κυκλοφορία της συλλογής, στις 4 Φεβρουαρίου, μέσα από το official site της Adidas.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.