Home / Fashion  / Η συνεργασία της Shrimps με την Habitat είναι γεγονός!

Η συνεργασία της Shrimps με την Habitat είναι γεγονός!

Ανακοινώθηκε η συνεργασία της Shrimps με την Habitat! 

Όταν η μόδα συναντά το design οι προσδοκίες που δημιουργούνται για το αποτέλεσμα είναι υψηλές! Το βρετανικό brand ενδυμάτων Shrimps προχώρησε σε μια ενδιαφέρουσα συνεργασία με την εταιρεία επίπλων Habitat γεγονός που μας κατενθουσίασε. Πάρτε μια γέυση από τις φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει!  

 

 

 

Η εταιρεία ρούχων μπαίνει για πρώτη φορά στον χώρο των οικιακών ειδών και με την Habitat προχωρά σε μια ενδιαφέρουσα συλλογή που θα περιλαμβάνει χαλιά, μαξιλάρια, κλινοσκεπάσματα, καλύμματα για το κρεβάτι αλλά και κομμάτια wall art που χρησιμοποιούν τα πιο διάσημα design από έργα της εταιρείας. 

 

 

Οι δυο εταιρείες έχουν εργαστεί σκληρά και φιλοδοξούν να δημιουργήσουν ένα πολύχρωμο, μοντέρνο και συναρπαστικό αποτέλεσμα που φέρνει τη μόδα στο εσωτερικό του σπιτιού. Όπως δήλωσε και η Kate Butler επικεφαλής του τμήματος design του brand Habitat, « Θαυμάζω τη δουλειά της Hannah με τη Shrimps για πολλά χρόνια και ήταν για μένα όνειρο να συνεργαστώ μαζί της και να μεταφέρω τα αριστουργήματά της στο χώρο του σπιτιού» και συνεχίζει «το αποτέλεσμα είναι κομψό, εκκεντρικό και πολύ διασκεδαστικό και νομίζω ότι θα συναρπάσει πραγματικά τόσο όσους ασχολούνται με το interior κομμάτι του σπιτιού όσο και όσους ασχολούνται με τον κόσμο της μόδας». 

 

 

 

Περιμένουμε με ανηπομονησία την νέα συλλογή που θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβρη του 2018 σε limited έκδοση. 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!