Home / Beauty  / Η συλλογή ColourPop X Powerpuff girls έρχεται για sugar και spice looks

Η συλλογή ColourPop X Powerpuff girls έρχεται για sugar και spice looks

Το beauty brand επιστρέφει με μια ακόμα εκπληκτική συνεργασία. Η συλλογή ColourPop X Powerpuff girls κάνει όλα τα girly όνειρα μας πραγματικότητα.

 

Εμπνευσμένη από τη Blossom, τη Bubbles και τη Buttercup, η ColourPop παρουσίασε μια συλλογή μακιγιάζ με θέμα το Powerpuff Girls σε συνεργασία με την Warner Bros. Consumer Products. Η συλλογή ColourPop X Powerpuff girls θα δώσει το μακιγιάζ σου μια sugar και spice πινελιά.

 

Courtesy of Colourpop

 

Με βάση την αισθητική του φημισμένου cartoon των 90s, η collection περιλαμβάνει σκιές ματιών, lip glosses, lip masks, brushes, κ.α. Η παλέτα Powerpuff Girls Pressed Powder 12-pan έρχεται σε τρεις διαφορετικές επαναλήψεις, εμπνευσμένες από τα χρώματα των κοριτσιών, ενώ το Villainous Color Stix διατίθεται σε κόκκινο “Him”, μπλε “Princess Morbucks” και πράσινο “Mojo Jojo”. Εν τω μεταξύ, τα Super Powered Blushes φτάνουν σε μια καυτή ροζ σκιά “Fighting Crime” και σε ένα κοράλλι ροδάκινο “Saving the World”. Ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με το The Day is Saved Roller Gloss, μετά την εφαρμογή της Ultra Superpowers Lip Mask.

 

Courtesy of Colourpop

 

www.colourpop.com

 

Courtesy of Colourpop

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.