Home / Cozyhome  / Η συλλογή βάζων και φωτιστικών Suprematic εντυπωσιάζει!

Η συλλογή βάζων και φωτιστικών Suprematic εντυπωσιάζει!

Suprematic Collection by NOOM!

Αντλώντας έμπνευση από το καλλιτεχνικό ρεύμα του σουπρεματισμού, το ουκρανικό design studio NOOM, δημιούργησε τη συλλογή Suprematic. Αποτίοντας φόρο τιμής στον ζωγράφο και ιδρυτή του κινήματος Kazimir Malevich, το design studio δημιούργησε μια εντυπωσιακή συλλογή με βάζα και φωτιστικά σε γεωμετρικές γραμμές. 

 

 

Οι designers Kateryna Sokolova και Arkady Vartanov, εμπνεύστηκαν από το έργο του κορυφαίου ζωγράφου και δημιούργησαν μια συλλογή που συνδυάζει άψογα την υψηλή αισθητική με τη λειτουργική πλευρά της τέχνης. Η Suprematic collection αποτελείται από μοντέρνα βάζα και φωτιστικά, από χαλκό και χάλυβα με διαφορετικά χρώματα. Οι σχεδιαστές χρησιμοποιούν παραδοσιακές και σύγχρονες τεχνικές για την κατασκευή των χειροποίητων έργων τους, τα οποία φτιάχνουν στο εργαστήριό τους στο Κίεβο. 

Η συλλογή Suprematic έκανε την εμφάνισή της στην κορυφαία έκθεση Maison&Objet, λαμβάνοντας θετικές κριτικές από τους παρευρισκομένους.

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!