Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η συγκλονιστική Τάμτα, ως χαρτομάντισσα στο νέο “Awake” (video)

Η συγκλονιστική Τάμτα, ως χαρτομάντισσα στο νέο “Awake” (video)

Η Τάμτα κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι με τίτλο “Awake”.

 

 

Η Τάμτα κατάφερε και χάρισε στο κοινό της ένα ακόμα μουσικό και καλλιτεχνικό “διαμάντι”, το “Awake”. Το νέο τραγούδι αποτέλεσε τον καλύτερο τρόπο για να κλείσει το πολύ δημιουργικό της album, “EP”, συμπληρώνοντας τις μεγάλες της επιτυχίες, “Sex With Your Ex”, “YALA” και “Hold On”. Το “Awake”, όπως και όλος ο δίσκος, κυκλοφορεί από τη Minos EMI, a Universal Music Company, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Τηλέμαχος Αλεξίου.

 

 

Στο φανταστικό, και τόσο πρωτοποριακό video clip, του Awake, η ταλαντούχα Τάμτα μεταμορφώνεται σε μια ιέρεια, η οποία λέγοντας τα ταρώ, μας δείχνει το δρόμο προς την αγάπη, ερμηνεύοντας μοναδικά τη νέα της μπαλάντα. Η ίδια, πανέμορφη όπως πάντα, με έντονο μακιγιάζ, φορώντας αιθέριες δημιουργίες σε άσπρο, μαύρο και ροζ, με θέα τη θάλασσα και vintage καθρέφτες και κηροπήγια, συνθέτει μια dark, μυστηριώδης, αλλά ταυτόχρονα και ρομαντική ατμόσφαιρα. Αντλώντας έμπνευση από τον Werner Schroeter, τον Alejandro Jodorowsky, τον Jean Cocteau και την Vivienne Westwood, η Τάμτα μας χάρισε ένα υπέροχο video clip, που θα θυμόμαστε για καιρό.

 

 

Με την προσθήκη ενός ακόμη ξεχωριστού video clip, αλλά και μιας ακόμα εντυπωσιακής εμφάνισης στο Madwalk, η Τάμτα μας θυμίζει συνεχώς το μεγάλο ταλέντο της, αποδεικνύοντας ότι είναι, πραγματικά, ασταμάτητη.

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.