Home / Good Life  / Art & Culture  / Η σουρεαλιστική καμπάνια της Gentle Monster από τον καλλιτέχνη Matthew Stone

Η σουρεαλιστική καμπάνια της Gentle Monster από τον καλλιτέχνη Matthew Stone

 

Η ultra cool μάρκα οπτικών γυαλιών Gentle Monster με βάση της την Σεούλ, παρουσίασε την νέα συλλογή του 2020, με τίτλο «My Mars» από τον καλλιτέχνη Matthew Stone που εδρεύει στο Λονδίνο.

Η συλλογή προτείνει νέα στυλ και έντονα χρώματα αναδεικνύοντας τη μοναδική αισθητική της μάρκας μέσω της εκτεταμένης σειράς σχεδίων.

 

 

 

 

 

 

Η Gentle Monster προσεγγίζει τα γυαλιά από μια νέα οπτική γωνία, αποκαλύπτοντας έναν κόσμο που δημιουργείται από το υποσυνείδητο. Ανακαλύπτει την σφαίρα του διαστήματος σε όσους δεν φοβούνται την έκβαση καθώς το έργο MARS είναι το μέσο των ατελείωτων φανταστικών δυνατοτήτων.

 

 

 

 

Matthew Stone

 

Ο Matthew Stone συνδυάζει τις παραδοσιακές τεχνικές ζωγραφικής με τις σύγχρονες για να δημιουργήσει με τη χρήση των ψηφιακών, εντυπωσιακά γυαλιά. Η ερμηνεία του καλλιτέχνη για το έργο MARS υπερβαίνει τα απλά υλιστικά στοιχεία και αποκαλύπτει τον τρόπο που βλέπει τον κόσμο.

 

 

 

 

Ο καλλιτέχνης γεννήθηκε το 1982 στο Λονδίνο, ασχολείται με διάφορους κλάδους όπως ζωγραφική, γλυπτική, φωτογραφία και performance. Ξεκίνησε την καριέρα του ως ηγετικός παράγοντας σε πολλά κινήματα αντικουλτούρας στο Λονδίνο. Εξετάζει τις αντιλήψεις της διασύνδεσης, της συνεργασίας και της ιεραρχίας, χρησιμοποιεί την τέχνη ως προπαγάνδα για να προωθήσει τις έννοιες της κοινωνικής ενότητας και της αισιοδοξίας.

Έχει συμμετάσχει σε μια σειρά από ατομικές και ομαδικές εκθέσεις σε διεθνές επίπεδο. Στο Ηνωμένο Βασίλειο έχει παρουσιάσει στη Tate Britain, ICA και την Royal Academy of Arts, και διεθνώς στη Μπιενάλε του Μαρακές, το Ίδρυμα Fiorucci και το Viafarini στο Μιλάνο. Πραγματοποίησε πρόσφατα έργα στις εκδόσεις Ny Glyptotek, Κοπεγχάγη και 2013, 2014 στην Art Basel Miami.

 

 

Gentle Monster- Billie Elish

 

 

Gentle Monster 

Είναι μια κορεατική εταιρεία οπτικών γυαλιών και ηλίου που ιδρύθηκε το 2011 από τον Hankook Kim στη Σεούλ της Νότιας Κορέας. Από τον Απρίλιο του 2018, η εταιρεία διαθέτει 41 καταστήματα που λειτουργούν σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Κορέας, των Ηνωμένων Πολιτειών, της Σιγκαπούρης και της Κίνας.

 

 

Gentle Monster-Tilda Swinton

 

 

Gentle Monster-Coco Pink Princess

 

 

 

Περισσότερες πληροφορίες:

https://www.gentlemonster.com/

https://www.matthewstone.co.uk/contact

[email protected]

"The most beautiful experience we can have is the mysterious. It is the fundamental emotion that stands at the cradle of true art and true science". Albert Einstein