Home / Cozyhome  / Architecture  / Η σκηνή των φετινών Oscars θα είναι εκτυφλωτική!

Η σκηνή των φετινών Oscars θα είναι εκτυφλωτική!

cozyvibe architecture oscars
Ένα σκηνικό από 45 εκατομμύρια κρύσταλλα Swarovski θα στηθεί για τη λαμπερή βραδιά!

Τα σκηνικά των βραβείων Oscar αποτελούν πάντα έναν ακόμα πολύ καλό λόγο για να τα παρακολουθήσεις. Φέτος, η βραδιά αναμένεται ιδιαιτέρως λαμπερή -στην κυριολεξία- αφού ο σκηνογράφος και designer Derek Mc Lane, για 6η συνεχή χρονιά, επιμελείται τα σκηνικά της συγκεκριμένης βραδιάς.

 

Για τα 90α Academy Awards κλήθηκε να δημιουργήσει την πιο εκτυφλωτικά λαμπερή σκηνή, για την πιο μεγάλη γιορτή του σινεμά! Έτσι, ο Derek Mc Lane επέλεξε να εστιάσει την προσοχή του στις λάμψεις και τους αντικατοπτρισμούς. Έτσι, η πρόσοψη της σκηνής θα διακοσμηθεί με πάνω από 45.000.000 εκατ. κρύσταλλα Swarovski, ενώ σε πολλά σημεία έχει επιλέξει να υιοθετήσει Αrt Deco στοιχεία.

 

cozyvibe architecture oscars

cozyvibe architecture oscars

 

To στοιχείο των αντικατοπτρισμών ενισχύεται με τις κρυστάλλινα καμάρες που θα προστεθούν, καθώς και με τους γιγαντιαίους πολυελαίους, που θα κρέμονται από αυτές. Οι κρυστάλλινες λεπτομέρειες θα συνεχίζονται και στην τεράστια οθόνη LED, πίσω από τη σκηνή.

 

Οι ψηφιακές προβολές θα “ξεγελούν” το μάτι των παρευρισκομένων αλλά και των τηλεθεατών, που θα βιώσουν τη 3D εμπειρία, σε ένα ακόμα πιο εξελιγμένο επίπεδο, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαχωρίσουν τι είναι αληθινό και τι ψηφιακό!

 

Τέλος έξι panels-καθρέφτες και LED περιστρεφόμενες οθόνες, οι οποίες θα προβάλουν εικόνες από τις απονομές, θα ολοκληρώσουν το μοναδικό σκηνικό που στήθηκε, για αυτή τη μοναδική βραδιά!

 

Περιμένουμε με ανυπομονησία το αποτέλεσμα!

 

cozyvibe architecture oscars

cozyvibe architecture oscars

 

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath