Home / Beauty  / Η σειρά καλλυντικών Hello Kitty είναι ό,τι πιο χαριτωμένο είδαμε τελευταία!

Η σειρά καλλυντικών Hello Kitty είναι ό,τι πιο χαριτωμένο είδαμε τελευταία!

Το χαριτωμένο γιαπωνέζικο cartoon φροντίζει την επιδερμίδα μας.

H Ηello Kitty αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα cartoons με καταγωγή από την Ιαπωνία και φέτος γιορτάζει τα 45α γενέθλιά της!

 

Το κορεάτικο beauty brand “Crème Shop” αποφάσισε να γιορτάσει τα γενέθλια της πιο χαριτωμένης γατούλας στον κόσμο, με μία συλλογή skin care, η οποία ονομάζεται “Celebration Collection” και ήρθε να δώσει στο νεσεσέρ μας την πιο γλυκιά νότα!

 

Τα οχτώ προϊόντα της “ The Crème Shop x Hello Kitty Celebrate Collection” προσφέρουν όλα όσα χρειαζόμαστε για μία ολοκληρωμένη ρουτίνα ομορφιάς, από καθαριστικά μέχρι και βάσεις προετοιμασίας της επιδερμίδας πριν το make up.

 

 

To packaging; Ροζ και super cute! Μικρά μπουκαλάκια που κρύβουν θαυματουργές φόρμουλες με σήμα την Hello Kitty σε κάνουν να θες να τα αποκτήσεις όλα!

Ξεχωρίσαμε την “ Pink Water Crème Ultra Dewy Face Cream” με υαλουρονικό και πλούσια σε αντιοξειδωτικές ουσίες από καρπούζι,που υπόσχεται μια απαλή και μεταξένια επιδερμίδα, καθώς και τη “Me Time Youth Promoting Sheet Mask” με κολλαγόνο, αγγούρι και λευκό τσάι για λάμψη και επανόρθωση της ελαστικότητας του δέρματος.

 

 

Τα προϊόντα της συλλογής θα κυμαίνονται από 4-20 δολάρια και κυκλοφορούν… σήμερα!

 

Αναζητήστε τα εδώ.

 

 

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath