Home / Fashion  / Η πρώτη Couture Collection του Kim Jones για τον Fendi!

Η πρώτη Couture Collection του Kim Jones για τον Fendi!

O διάσημος οίκος ανακοίνωσε το ντεμπούτο του σχεδιαστή, για τον Fendi, στην εβδομάδα Υψηλής Ραπτικής του Παρισιού, με τη Couture συλλογή για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021.

Tόσο ο διάσημος σχεδιαστής, όσο και ο ιταλικός οίκος μόδας, είναι πολύ ενθουσιασμένοι για την επίσημη έναρξη της συνεργασίας τους, που ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο. O Kim Jones, ως Artistic Director της υψηλής ραπτικής και γυναικείας ένδυσης, θα παρουσιάσει την πρώτη του couture collection στο Παρίσι, στις 27 Ιανουαρίου. Επιπλέον, στη δημιουργία της πολυπόθητης συλλογής, συμμετείχαν η Silvia Venturini Fendi, Artistic Director για τα αξεσουάρ και τις ανδρικές collection, και η κόρη της Delfina Delettrez Fendi, Creative Director για τα κοσμήματα του οίκου.

 

Εξαιτίας της πανδημίας και των πιθανών μέτρων, που θα λάβει η γαλλική κυβέρνηση, δεν έχει οριστεί ακόμα αν θα υπάρχει φυσική παρουσία καλεσμένων στο fashion show, το οποίο θα λάβει χώρα στο εντυπωσιακό Palais Brongniart.

 

 

Η παρουσίαση της νέα Couture collection θα αποτελέσει ιστορική στιγμή, όχι μόνο για τον βρετανό σχεδιαστή, αλλά και για τον διάσημο οίκο. Η νέα συλλογή δεν θα είναι μόνο ντεμπούτο του Kim Jones, αλλά και ντεμπούτο του Fendi, στις collection υψηλής ραπτικής για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι!

 

Στο παρελθόν, ο οίκος μας έχει χαρίσει κάποια από τα πιο εντυπωσιακά Couture Fashion shows, για Φθινοπωρινές/Χειμωνιάτικες κολλεξιόν, ξεχωρίζοντας αυτά που πραγματοποιήθηκαν στη Fontana Di Trevi και στο Κολοσσαίο. Δημιουργώντας φαντασμαγορικά shows, κατάφερε να αναδείξει τα δύο πιο σημαντικά μνημεία της ιστορίας και πολιτισμικής κληρονομιάς της Ιταλίας.

 

 

Main photo credit: Nikolai von Bismarck/Courtesy Photo

www.fendi.com

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.