Home / Beauty  / Η πολυτελής collection Rouge Hermès καταφθάνει

Η πολυτελής collection Rouge Hermès καταφθάνει

Η πολυτελής collection Rouge Hermès καταφθάνει
Σε λιγότερο από έναν μήνα ο οίκος Hermès θα κυκλοφορήσει την πρώτη του beauty συλλογή. 

Ο luxury οίκος Hermès θα κυκλοφορήσει σε λιγότερο από έναν μήνα την πρώτη του συλλογή που αφορά στην ομορφιά και τον κόσμο των καλλυντικών και περιλαμβάνει κραγιόν σε ιδιαίτερες αποχρώσεις. 

 

Η πολυτελής collection Rouge Hermès καταφθάνει

 

 

Η πρώτη beauty collection του γαλλικού fashion οίκου, που είναι ταυτόχρονα εξαιρετική οικονομική για τα δεδομένα του, ονομάζεται Rouge Hermès και όπως προδίδει το όνομά της θα περιλαμβάνει μόνο κραγιόν σε 24 υπέροχες αποχρώσεις που χαρίζουν πολυτέλεια στο look μας. Μάλιστα τα κραγιόν είναι επαναγεμιζόμενα, (η αγορά τους κοστίζει 67 δολάρια, ενώ το επαναγέμισμα 42) γεγονός που τα καθιστά μία μικρή επένδυση. Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες πολλές εκπλήξεις περιμένουν τους λάτρεις του εμβλήματικού οίκου, καθώς ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα κυκλοφορούν νέα beauty items. 

 

Η πολυτελής collection Rouge Hermès καταφθάνει

Η πολυτελής collection Rouge Hermès καταφθάνει

 

Τα κραγιόν έρχονται σε υπέροχο κομψό packaging δίνοντας στους beautistas την ευκαιρία να γευτούν την luxury ταυτότητα του οίκου. Ο δημιουργικός διευθυντής κοσμημάτων και παπουτσιών, Pierre Hardy, που σχεδίασε τη συσκευασία, δήλωσε «η ιδέα είναι να έχει μια μορφή που θα είναι συγχρόνως απλή και παιγνιώδης, ώστε να ανανεώνεται επ’ άπειρον. Σπάνια ένας καλλιτεχνικός διευθυντής σκέφτεται το packaging μακροπρόθεσμα και όχι απλώς μια κι έξω».

 

Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη στις boutique Hermès και σε επιλεγμένα καταστήματα σε 35 χώρες του κόσμου. 

 

www.hermes.com

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!