Home / Fashion  / Η πιο stylish view στη μόδα της άνοιξης δια χειρός DKNY

Η πιο stylish view στη μόδα της άνοιξης δια χειρός DKNY

DKNY

Ανακαλύψτε τη μοναδική και ολοκαίνουργια συλλογή της DNKY για τη φετινή Άνοιξη. Απεριόριστες στιλιστικές επιλογές, κατευθείαν από τη Νέα Υόρκη, απαλλαγμένες από περιορισμούς και στερεότυπα.

 

 

Η DKNY, ένα αυθεντικό brand από τη Νέα Υόρκη, μεταφέρει στο στυλ σας το παλμό της πόλης. Μια πόλη με έντονη ζωή και αντιθέσεις, όπου κανένας δεν κοιμάται και όλα επιτρέπονται! Στην καινούργια συλλογή, για τη φετινή Άνοιξη, συναντάμε urban vibes, σύγχρονη αισθητική και μεγάλη πολυμορφικότητα.  Κάθε κομμάτι μπορεί να συνδυαστεί εύκολα με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους.

 

 

Casual T-shirts συναντάνε φορέματα από δαντέλα και stylish layers. Οι παστέλ αποχρώσεις έρχονται σε μια αρμονική αντίθεση με το κλασσικό μαύρο και τα γήινα χρώματα. Τα έντονα εμπριμέ, ακολουθώντας τις τελευταίες τάσεις, προτείνονται σε ποικιλία bold μοτίβων, ενώ η πλούσια χρωματική παλέτα προσφέρει απεριόριστες δυνατότητες fashion πειραματισμού.

 

 

Μέσα από την κυκλοφορία της νέας DKNY συλλογής, προωθείται η #DKNYSTATEOFMIND οπτικής του οίκου, με σκοπό την ανάδειξη κάθε γυναίκας. Όλα τα ready to wear κομμάτια δίνουν σε όλες τη δυνατότητα να ενσωματώσουν στη γκαρνταρόμπα τους το πραγματικό New York στυλ.

 

 

Φροντίζοντας για την ολοκλήρωση του city look, η συλλογή περιλαμβάνει μοναδικά αξεσουάρ και υποδήματα. Για κάθε γούστο και κάθε περίσταση, το brand θα σας βοηθήσει να αφήσετε το δικό σας fashion στίγμα, με ένα αψεγάδιαστο urban styling.

 

 

Επιπλέον, διατίθεται και μια sport συλλογή, για να μείνουμε on top of the game. Έντονα χρώματα και υψηλής ποιότητας υλικά, θα μετατρέψουν τη γυμναστική σας σε μοναδική fashion εμπειρία.

 

www.dkny.com

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.