Home / Beauty  / Η πιο παιχνιδιάρικη Kit Kat παλέτα σκιών!

Η πιο παιχνιδιάρικη Kit Kat παλέτα σκιών!

Η παλέτα σκιών Kit Kat αποτελεί must προσθήκη στο beauty νεσεσέρ μας!

Μία νέα συνεργασία στον χώρο του beauty ήρθε για να δώσει περισσότερη χαρά στα νεσεσέρ ομορφιάς μας. Το brand Etude house ένωσε τις δυνάμεις του με την εταιρία Nestle και πιο συγκεκριμένα με την αγαπημένη μας σοκολάτα Kit Kat, δημιουργώντας μία παλέτα με σκιές σε μία ελκυστική συσκευασία Kit Kat.

 

 

Το ασιατικό brand που δημιουργεί και κυκλοφορεί πάντοτε πολύχρωμα και χαριτωμένα girly προϊόντα, λανσάρει την παιχνιδιάρικη παλέτα που μοιάζει ακριβώς όπως μία σοκολάτα Kit Kat. Στο εσωτερικό της όμως αντί να έχει τις γλυκές, σοκολατένιες ράβδους περιέχει σκιές για τα μάτια.

 

 

Με 6 όμορφες αποχρώσεις για ένα επιτυχημένο μακιγιάζ ματιών και το ελκυστικό της packaking, η νέα παλέτα αποτελεί σούπερ προσθήκη για το beauty νεσεσέρ μας. Στη συσκευασία, εκτός από τη παιχνιδιάρικη παλέτα, περιλαμβάνονται μία αυθεντική Kit Kat για τους λάτρεις της σοκολατένιας γεύσης και ένα νεσεσέρ στο κλασικό χρώμα της αγαπημένης μας σοκολάτας!

 

 

 

 

 

www.etudehouse.com

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!