Home / Family  / Η πιο γλυκιά συλλογή για μωράκια έρχεται από την Chiara Ferragni

Η πιο γλυκιά συλλογή για μωράκια έρχεται από την Chiara Ferragni

Η ιταλίδα fashion influencer και επιχειρηματίας Chiara Ferragni κυκλοφόρησε την πρώτη της συλλογή για μωράκια.

 

 

Γεμάτη ευτυχία και περηφάνια η ιταλίδα blogger καλωσόρισε, πριν λίγες μέρες, το δεύτερο παιδάκι της. Με αφορμή τη γέννηση της κόρης της αποφάσισε να σχεδιάσει την πρώτη της συλλογή για μωράκια, για τον πρώτο καιρό της γέννησης τους. Πρόκειται για το πιο γλυκό, χαριτωμένο και αξιολάτρευτο εγχείρημα της πετυχημένης Chiara Ferragni. Οι collections της γίνονται αμέσως ανάρπαστες και κάθε σχέδιο είναι μοναδικό. Αυτή τη φορά φροντίζει για τις νέες και μέλλουσες μητέρες, χαρίζοντας στα παιδάκια τους τα πιο stylish outfits.

 

Courtesy of Chiara Ferragni Collection

 

Η ολοκαίνουργια συλλογή περιλαμβάνει πανέμορφα φορμάκια για κοριτσάκια, σε τέσσερα διαφορετικά σχέδια. Με πρωταγωνιστή το signature λογότυπο του brand, το Eye Star, τα rompers κυκλοφορούν σε άσπρο και girly ροζ. Θα χαρίσουν στα νεογέννητα μια άνετη, ρομαντική και glam εμφάνιση. Κάθε καινούργια μανούλα μπορεί να επιλέξει μια πιτζάμα της συλλογής, στα ίδια σχέδια, για matchy look μητέρας και κόρης.

 

 

Τα νέα baby σχέδια θα είναι διαθέσιμα μέσα στον Απρίλιο, αλλά μπορείτε να κάνετε pre- order στο official site. Τίποτα πιο όμορφο από γλυκά μωράκια, ντυμένα με τα νέα items της Chiara.

 

Courtesy of Chiara Ferragni Collection

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.