Home / Beauty  / Η πανέμορφη Duckie Thot είναι η νέα πρέσβειρα της L’Oréal!

Η πανέμορφη Duckie Thot είναι η νέα πρέσβειρα της L’Oréal!

H Duckie Thot είναι η Brand Ambassador της L’Oréal

Η καλλονή Duckie Thot θα είναι το νέο πρόσωπο της L’Oréal! To πανέμορφo μοντέλo από την Αυστραλία, με το υπέροχο πρόσωπο και τις ζηλευτές αναλογίες, θα είναι το παγκόσμιο πρόσωπο του κολοσσού και θα κάνει το ντεμπούτο της στο fashion event Le Défilé L’Oréal Paris, στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού. 

 

Η όμορφη Duckie δήλωσε σχετικά «Ανυπομονώ να βοηθήσω περισσότερα κορίτσια να αγαπήσουν την ομορφιά του μαύρου δέρματος τους… Με το μυαλό μου, επιστρέφω στο χρόνο και λέω στο νεαρό κορίτσι που ήμουν: «Κάνε μεγάλα όνειρα, δούλεψε σκληρά και εμπιστέψου τον εαυτό σου κορίτσι, γιατί μια μέρα θα πεις «ναι» στο νούμερο ένα brand ομορφιάς!».

https://www.instagram.com/p/Bn1z_nMnRcC/?taken-by=duckieofficial

Η επιλογή της Duckie αποδεικνύει περίτρανα την προσπάθεια που γίνεται από τους χώρους της μόδας και της ομορφιάς για την ανάδειξη της μοναδικότητας κάθε γυναίκας και τη γοητεία της διαφορετικότητας. Μάλιστα ο Pierre-Emmanuel Angeloglou, πρόεδρος του brand δήλσε σχετικά: «Αν και ανερχόμενη σε μια νέα γενιά μοντέλων, η Duckie Thot ξέρει πώς να χρησιμοποιήσει τη φωνή της για να τη συνδυάσει με τη δύναμη των εικόνων της»… «Η ενέργεια της και το μήνυμα των μη αποκλεισμών την καθιστούν ιδανική για την οικογένεια L’Oréal Paris: αυθεντική και σίγουρη στην αυτοπεποίθηση της. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε τη Duckie για να συνεχίσει να παρακινεί τις γυναίκες να πιστεύουν στην ομορφιά τους σε όλο τον κόσμο»! 

 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!