Home / Fashion  / Η παιδική εκπομπή Sesame Street πρωταγωνιστεί στη νέα Moschino collection

Η παιδική εκπομπή Sesame Street πρωταγωνιστεί στη νέα Moschino collection

Η καινούργια Moschino collection δίνει στους αγαπημένους χαρακτήρες της Sesame Street ένα street wear make over.

 

Courtesy of Moschino

 

Ο Elmo, o Cookie Monster και οι υπόλοιποι φίλοι τους ντύνονται με την καινούργια Moschino Collection. Καθώς εμπνέεται από την παιδική σειρά Sesame Street, ο Jeremy Scott παντρεύει τα cartoons με τη μόδα, με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο. Γνωστός για τις ιδιαίτερες και εκκεντρικές collections του, ο σχεδιαστής προσφέρει στον κόσμο της μόδας το κάτι διαφορετικό, χωρίς όρια και στερεότυπα. Ντύνει τους πρωταγωνιστές με αλυσίδες, puffer και σακάκια, δίνοντας τους ένα street wear make over.

 

Courtesy of Moschino

 

Η Kacey Musgraves πρωταγωνιστεί στην καμπάνια, αποτυπώνοντας εξαιρετικά το fun και το coolness, τόσο της σειράς, όσο και του οίκου. Οι Moschino καμπάνιες ξεχωρίζουν για τα σκηνικά τους, και η τελευταία δεν αποτελεί εξαίρεση. Μπισκότα, πούπουλα, γιγάντια παιδικά παιχνίδια και κάδοι θα μπορούσαν να συνδυαστούν τόσο ωραία μόνο από τον Jeremy Scott.

 

Courtesy of Moschino

 

Η συλλογή περιλαμβάνει vests, mini skirts, shorts, φορέματα, shirts και φόρμες. Θα είναι διαθέσιμη στις 25 Μαΐου, μέσα από το official site.

 

Courtesy of Moschino

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.