Home / Good Life  / Η ξεχωριστή Eggnog Vodka!

Η ξεχωριστή Eggnog Vodka!

H limited edition Eggnog Vodka!

Το διάσημο ποτό των Χριστουγέννων, το περίφημο eggnog με καταγωγή από τη Μεγάλη Βρετανία, έρχεται να δώσει μια ιδιαίτερη χροιά στη γνωστή μας Βότκα, δημιουργώντας μια ξεχωριστή γευστική απόλαυση!  

 

 

Κάποιους μήνες μετά την κυκλοφορία της Rosé vodka, το brand Three Olives, κυκλοφορεί τη νέα του limited edition Eggnog Vodka, που συνδυάζει το παραδοσιακό holiday ποτό με την διαχρονικής αξίας βότκα. Με ενδιαφέροντα αρώματα, μπαχαρικά και μοναδική γεύση, η νέα vodka περιμένει να την ανακαλύψουμε! 

 

Για την ιστορία, το παραδοσιακό eggnog φτιάχνεται συνήθως από γάλα, αυγά, μοσχοκάρυδο και αλκοόλ που είναι συχνά brandy, sherry ή ουίσκι και αποτελεί για αιώνες τώρα αγαπημένο ποτό, ειδικά τις ημέρες των Χριστουγέννων! 

 

www.threeolives.com

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!