Home / Fashion  / Η νέα Yamamay SS ’21 συλλογή έχει ότι ονειρεύεσαι

Η νέα Yamamay SS ’21 συλλογή έχει ότι ονειρεύεσαι

Το brand κυκλοφόρησε την ολοκαίνουργια Yamamay S/S 21 collection, χαρίζοντας εκπληκτικές στιλιστικές επιλογές για την άνοιξη και το καλοκαίρι.

 

Courtesy of Yamamay

 

Τίποτα καλύτερο από έναν ανοιξιάτικο περίπατο ή μια μέρα στην παραλία. Καθώς η θερμοκρασία ανεβαίνει, έχουμε αρχίσει να προετοιμαζόμαστε δυναμικά όσον αφορά στις στιλιστικές μας επιλογές. Η νέα Yamamay S/S 21 συλλογή διαθέτει όσα έχουμε ονειρευτεί. Κυκλοφορεί γυναικεία και ανδρική συλλογή και καλύπτει κάθε γούστο για κάθε περίσταση της ημέρας.

 

Courtesy of Yamamay

 

Το brand δημιούργησε μια μοναδική συλλογή από cozy pants και υπέροχα T-shirts με bright προσθήκες. Η Yamamay θα φέρει το glamour στις ανοιξιάτικες βόλτες, κάνοντας ένα καθημερινό outfit τόσο ξεχωριστό. Φορέματα με βολάν, λευκά φορέματα και jeans shorts δεν πρέπει να λείπουν από την γκαρνταρόμπα σας.

 

Courtesy of Yamamay

 

 Tα καινούργια και φανταστικά μαγιό πρωταγωνιστούν. Έντονα χρώματα όπως, κίτρινο, κόκκινο και μπλε, αλλά και διαχρονικά όπως, μαύρο και λευκό θα δημιουργήσουν ένα εκπληκτικό καλοκαιρινό beach wear. Minimal σχέδια με ιδιαίτερες λεπτομέρειες θα συνθέσουν ένα super stylish outfit. Αν επιθυμείτε μια πιο ξεχωριστή  επιλογή, μπορείτε να διαλέξετε μαγιό με stras προσθήκες, με stripes, πολύχρωμα ή πουά, προσθέτοντας μια retro και vintage πινελιά. Μη ξεχάσετε τα απόλυτα musts του καλοκαιριού. Παρεό και κιμονό, σε χρώματα και floral patterns, θα ολοκληρώσουν την εμφάνιση σας.

 

Courtesy of Yamamay

 

Τα έντονα χρώματα κυριαρχούν και στην ανδρική συλλογή. Επιπλέον, θα συναντήσετε τα πιο μοναδικά patterns με stripes, λουλούδια και εικόνες από καλοκαιρινά θέρετρα. Για τους λάτρεις των super heroes, η Yamamay δημιούργησε μια φανταστική σειρά από μαγιό με πρωταγωνιστές τους Avengers. Τα εντυπωσιακά κομμάτια ολόκληρης της συλλογής θα είναι σύντομα διαθέσιμα, μέσα από το official site.

 

Courtesy of Yamamay

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.