Home / Fashion  / Η νέα Yamamay Spring collection τα έχει όλα!

Η νέα Yamamay Spring collection τα έχει όλα!

Ανακαλύψτε τα look της ολοκαίνουργιας Yamamay Spring συλλογής, αφιερωμένη σε όλα τα μέλη της οικογένειας.

 

Yamamay Spring

Courtesy of Yamamay

 

Καθώς προετοιμαζόμαστε για τον ερχομό της Άνοιξης, εκτός από ρούχα και παπούτσια, δώστε την κατάλληλη προσοχή στα εσώρουχα και στο home wear. Προμηθευτείτε υπέροχα κομμάτια, ρίχνοντας μια ματιά στο ολοκαίνουργιο look book της Yamamay. Στη νέα Yamamay Spring collection η μεγάλη ποικιλία και τα αμέτρητα σχέδια ξεπερνούν τις προσδοκίες σας! Ολοκληρώνουν τις εμφανίσεις του σπιτιού, για όλα τα μέλη της οικογένειας, και υπόσχονται τη μέγιστη άνεση και ποιότητα.

 

Courtesy of Yamamay

 

Για τη γυναίκα περιλαμβάνονται set από εσώρουχα, καθημερινά και πιο sexy, πιτζάμες και νυχτικά. Floral σχέδια, παστέλ χρώματα, all time classic μαύρο και ανοιξιάτικες εικόνες αποτυπώνονται στα μοναδικά σχέδια, για κάθε περίσταση της ημέρας. Παράλληλα, λανσάρεται και η collection Orchidea, από την πανέμορφη Bianca Balti.  Κομψά και θηλυκά, σουτιέν και panties, θα σας χαρίζουν στυλ ακόμα και μέσα στο σπίτι!

Στην ανδρική σειρά θα συναντήσετε και εδώ εσώρουχα, σε διάφορα χρώματα και μεγέθη, πιτζάμες και cozy παντόφλες. Εδώ κυριαρχεί το navy look με το σκούρο μπλε, το οποίο συνδυάζεται υπέροχα με το λευκό και το γκρι.

 

Courtesy of Yamamay

 

Ολοκληρώνοντας, υπάρχει μια ειδική σειρά για τους μικρούς μας φίλους. Καλύπτονται οι ανάγκες του σπιτιού για τα μικρά κορίτσια και αγόρια. Πιτζάμες και εσώρουχα θα κάνουν την παραμονή στο σπίτι και τον ύπνο μια διασκεδαστική και ευχάριστη διαδικασία. Χαριτωμένα σχέδια που θα ταιριάξουν μοναδικά με τις εμφανίσεις της μαμάς και του μπαμπά, για matching outfits.

 

Courtesy of Yamamay

Courtesy of Yamamay

 

Η εντυπωσιακή συλλογή θα είναι σύντομα διαθέσιμη μέσα από το official site.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.