Home / Beauty  / Η νέα Sephora Collection χαρίζει στο δέρμα σας τις βιταμίνες που χρειάζεται!

Η νέα Sephora Collection χαρίζει στο δέρμα σας τις βιταμίνες που χρειάζεται!

Τα ολοκαίνουργια beauty products της Sephora Collection, έχουν ως βάση τις βιταμίνες και φροντίζουν για την επιδερμίδα σου.

 

Η Sephora Collection κατάφερε να χαρίσει προϊόντα με υψηλή ποιότητα για το δέρμα και φιλικά προς το περιβάλλον. Περιέχουν vegan υπέροχα συστατικά και βιταμίνες και φροντίζουν αποτελεσματικά για την υγεία του δέρματος σας. Σαν ένα φρούτο, έτσι και οι νέες μάσκες, αποτελούν ένα φυτικό κοκτέιλ, με θαυματουργές ιδιότητες και ελαφριά υφή. Καθαρίζουν, ενυδατώνουν, καταπραΰνουν, ενισχύουν τη λάμψη και καταπολεμούν τους “εχθρούς” του δέρματος. Για άμεσα και διαρκή αποτελέσματα μη διστάσετε να τις δοκιμάσετε!

 

 

Το Do not Drink vitamin lotion είναι ένα φρουτώδες άρωμα που έρχεται από τη Γαλλία. Περιέχει Blackcurrant και Passion Fruit και είναι γεμάτο απολαυστικές μυρωδιές, με 90% φυτικής προέλευσης συστατικά. Αν επιθυμείτε να μυρίζετε όλο το χρόνο καλοκαίρι, το εκπληκτικό unisex άρωμα είναι η καλύτερη επιλογή.

 

Courtesy of Sephora

 

Τα νέα beauty products, που είναι φιλικά προς το περιβάλλον, ποιοτικά και με απίστευτες τιμές είναι game changers για τη skin care ρουτίνα σας. Ανακαλύψτε τα αποκλειστικά στα Sephora!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.