Home / Good Life  / Η νέα rosé-flavored vodka ταξιδεύει τον ουρανίσκο μας

Η νέα rosé-flavored vodka ταξιδεύει τον ουρανίσκο μας

Η νέα rosé-flavored vodka ταξιδεύει τον ουρανίσκο μας
Είναι φτιαγμένη με 5% εκλεκτό κρασί

Η Svedka έχει κυκλοφορήσει την millennial-pink, rosé Svedka που συνδυάζει άψογα τη δυναμική της κλασικής vodka με την εξαιρετικά φίνα και λεπτή γεύση του rosé κρασιού. Πρόκειται για ένα super γευστικό combination που στοχεύει να ταξιδέψει τον ουρανίσκο μας σε ιδιαίτερες γευστικές εμπειρίες.

 

 

Η νέα extra γευστική βότκα επιφυλάσσει συναρπαστικές εκπλήξεις για τον ουρανίσκο μας, καθὠς έχει νότες και αρώματα φρούτων, όπως φράουλας και ανανά, ενώ ξεχωρίζει διακριτικά και το άρωμα ιβίσκου. To μπουκάλι της είναι επίσης εξαιρετικά elegant και εντυπωσιάζει χάρη στο ροζ του.

 

Η νέα rosé-flavored vodka ταξιδεύει τον ουρανίσκο μας

 

Extra tasty tip: Σερβίρετε την vodka σας σε ένα κολονάτο, luxury ποτήρι και για να απολαύσετε στο έπακρον τη γεύση του προσθέστε τριμμένο πάγο.

 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!