Home / Beauty  / Η νέα color τάση στα μαλλιά θυμίζει ουράνιο τόξο!

Η νέα color τάση στα μαλλιά θυμίζει ουράνιο τόξο!

Και μας το αποδεικνύουν οι επιλογές των celebrities! 

Φέτος, οι αποχρώσεις στα μαλλιά μας θυμίζουν χρώματα του ουράνιου τόξου. Έντονες αποχρώσεις, χαριτωμένα αλλά και τολμηρά χρώματα, που μπορούν να αλλάξουν ολωσδιόλου την εμφάνισή μας και να μας χαρίσουν ιδιαίτερο χαρακτήρα. Το είδαμε άλλωστε και στο κεφάλι 2 celebrities που επέλεξαν statement colors για τα μαλλιά τους. 

 

Η ράπερ Cardi B τόλμησε το ultra violet, που έχει ανακηρυχθεί από την Pantone χρωμα της χρονιάς για το 2018. Το χρώμα της λεβάντας είναι γοητευτικό, chic αλλά ταυτόχρονα εξαιρετικά απαιτητικό. 

 

Είδαμε επίσης την Kylie Jenner που έβαψε τα μαλλιά της ροζ ακολουθώντας τα trends που κυριάρχησαν στις φετινές πασαρέλες, καθώς πολλοί designers προτιμησαν αποχρώσεις του ροζ στα shows τους. 

Extra tip: Εαν θέλετε να το τολμήσετε και εσείς και να αποκτήσετε αυτό το ονειρικό rainbow touch, πρέπει να έχετε κατα νού πως τα μαλλιά σας χρειάζονται επιπλέον περιποίηση και φροντίδα σε καθημερινή βάση. Ο καλύτερος σύμμαχός σας λοιπόν είναι τα προϊόντα θρέψης και βαθιάς ενυδάτωσης, ενώ τα μαλλιά σας για να διατηρηθούν υγιή θα πρέπει να κόβετε συχνά τις άκρες και να χρησιμοποιείτε με μέτρο την θερμότητα. 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!