Home / Fashion  / Η νέα collection του οίκου Burberry είναι μια ωδή στην κομψότητα

Η νέα collection του οίκου Burberry είναι μια ωδή στην κομψότητα

burberry
Με την υπογραφή του Chief Creative Officer του οίκου Riccardo Tisci.

Η νέα κολεξιόν του πολυτελούς οίκου Burberry για τη σεζόν φθινόπωρο/χειμώνας 2020 είναι πραγματικά μία ωδή στην κομψότητα και τη φινέτσα. Μας εντυπωσίασε μονομιάς, το γιατί θα το διαπιστώσετε μόλις δείτε τις εικόνες από την εξαιρετική φωτογράφιση. 

 

 

 

 

Με κύρια στοιχεία της τους κλασικούς μπεζ τόνους και αποχρώσεις, σήμα-κατατεθέν του οίκου, τις αυστηρές αλλά όλο φινέτσα γραμμές που κολακεύουν τους σωματότυπους, τα διαχρονικά πλέον μοτίβα και prints ήρθε για να ενθουσιάσει τους λάτρεις της μόδας.

Στη συλλογή περιλαμβάνονται φυσικά τα κλασικά chic παλτό, αλλά και oversized πανωφόρια σε λίγο πιο casual ύφος και άλλα αξεσουάρ, ενώ κάνει την εμφάνισή της και η νέα, υπέροχη τσάντα Olympia. 

 

 

Η νέα collection του οίκου Burberry είναι μια ωδή στην κομψότητα

Η νέα collection του οίκου Burberry είναι μια ωδή στην κομψότητα

 

Απευθύνεται σε κάθε σύγχρονο άνδρα και γυναίκα που θέλει να φροντίζει τον εαυτό του και να είναι πάντοτε κομψός και περιποιημένος. Σε κάθε fashionista που αποτίει φόρο τιμής στα θεμέλια της μόδας.

Μπορείτε να δείτε περισσότερα για τη νέα, φθινοπωρινή – χειμερινή collection στο site του εμβληματικού βρετανικού οίκου. 

 

 

 

 

Φωτογραφίες: Courtesy of Burberry

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!