Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Νέα Υόρκη καλωσόρισε το 2021 με την εκρηκτική Jennifer Lopez!

Η Νέα Υόρκη καλωσόρισε το 2021 με την εκρηκτική Jennifer Lopez!

Η καθηλωτική τραγουδίστρια Jennifer Lopez τραγούδησε στην Times Square, για την αγαπημένη εκπομπή του Dick Clark “New Year’s Rockin Eve”.

 

 

Εδώ και 16 χρόνια η Νέα Υόρκη γιορτάζει τον ερχομό του νέου έτους με μια φαντασμαγορική εκδήλωση, παρέα με αγαπημένους τραγουδιστές, στο κέντρο του Μανχάταν. Το event διοργανώνεται από τη διάσημη εκπομπή του Dick Clark “New Year’s Rockin Eve”. Φέτος πρωταγωνίστρια ήταν η εντυπωσιακή Jennifer Lopez, η οποία χάρισε ένα μοναδικό και αξέχαστο show! Κοντά της ήταν τα παιδιά της και ο σύζυγος της Alex Rodriguez, καθώς και σχεδόν 18 εκατομμύρια τηλεθεατές!

 

 

Η JLo μετά την θρυλική εμφάνιση της στο Superbowl Halftime Show, κατάφερε να μας αποδείξει για άλλη μια φορά πως είναι κυριολεκτικά μία στο είδος της και ξέρει πως να κατακτήσει κάθε stage! Αποτέλεσε τον καλύτερο τρόπο να αποχαιρετήσουμε το 2020 και να υποδεχτούμε το 2021, τραγουδώντας όπως μόνο αυτή ξέρει τη νέα της επιτυχία “In the Morning” και το “Dream On” του Aerosmith.

 

 

Η Jennifer, εκτός από τις ικανότητές της στο χορό και το τραγούδι, μας εντυπωσίασε για άλλη μια φορά και με τις στιλιστικές επιλογές της. Ένα εντυπωσιακό tulle dress σε baby blue με ένα custom-made jacket και ένα iconic αστραφτερό jumpsuit, σχεδιασμένα από τον Oliver Rousteing του οίκου Balmain, έδωσαν τη δική τους πινελιά και απογείωσαν την εμφάνιση της συγκλονιστικής JLo.

 

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.