Home / Fashion  / Η νέα συλλογή ZEUS + ΔΙΟΝΕ υμνεί την επέτειο της Ελληνικής Ανεξαρτησίας!

Η νέα συλλογή ZEUS + ΔΙΟΝΕ υμνεί την επέτειο της Ελληνικής Ανεξαρτησίας!

ZEUS + ΔΙΟΝΕ

Το ντεμπούτο του Marios Schwab για το ελληνικό brand ZEUS + ΔΙΟΝΕ τελεί φόρο τιμής στα 200 χρόνια της Ελληνικής Ανεξαρτησίας.

 

Φέτος την Άνοιξη πρόκειται να γιορτάσουμε ένα από τα πιο σημαντικά ελληνικά ιστορικά γεγονότα. Σηματοδοτούνται 200 χρόνια από την επανάσταση και την απελευθέρωση του Ελληνικού Έθνους, που ξεκίνησε το 1821. Το ελληνικό brand ZEUS + ΔΙΟΝΕ, παγκοσμίου φήμης, αποφάσισε να τιμήσει αυτό το ιστορικό γεγονός με μια υπέροχη collection. Μέσα από τις νέες δημιουργίες θα τιμηθεί ο αγώνας και η πλούσια κληρονομιά του έθνους μας.

 

Courtesy of ZEUS + ΔΙΟΝΕ

 

Πρωταγωνιστές οι επαναστατικοί ήρωες και ηρωίδες, που άφησαν τα έργα τους ανεξίτηλα στο χρόνο. Υπάρχουν αναφορές σε λαϊκές και εθνικές φορεσιές των προγόνων μας, καθώς και στα χρώματα της Ελληνικής Σημαίας. Χρώματα, όπως μπλε, λευκό και κόκκινο, κυριαρχούν στα χειροποίητα και εντυπωσιακά υφάσματα.

 

Courtesy of ZEUS + ΔΙΟΝΕ

 

Ο σχεδιαστής Marios Schwab έλαβε υπόψη του και το πιο χαρακτηριστικό εθνικό ένδυμα, τη φουστανέλα. Οι πιέτες της αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για τα αέρινα και ανοιχτά μανίκια, καθώς και για τη φούστα TOSKA. Ακόμα και αν κάθε κομμάτι έχει βαθιές ρίζες στο παρελθόν, το αποτέλεσμα είναι διαχρονικό και με σύγχρονο αέρα. Κάθε ένα από αυτά είναι απλό, αλλά ταυτόχρονα τόσο κομψό.

 

Courtesy of ZEUS + ΔΙΟΝΕ

 

Την ολοκαίνουργια και εορταστική συλλογή “αγκάλιασαν” μοναδικά κοσμήματα και σανδάλια. Η Ιλεάνα Μακρή δημιούργησε τα κοσμήματα με μια παραδοσιακή τεχνική, που έχει τις ρίζες της στην πόλη των Ιωαννίνων. Τα σανδάλια σχεδιάστηκαν από το brand Ancient Greek Sandals, εμπνευσμένα από το περίφημο Τσαρούχι.

 

Courtesy of ZEUS + ΔΙΟΝΕ

 

“Είναι τόσο ενδιαφέρον να δημιουργώ για ένα brand που έχει ως κυρίαρχη ιδέα την αναγέννηση της χειροτεχνίας και της διατήρησης δεξιοτήτων στην Ελλάδα”, δήλωσε ο σχεδιαστής.

 

Courtesy of ZEUS + ΔΙΟΝΕ

 

www.zeusndione.com

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.