Home / Fashion  / Η νέα συλλογή του Dior με ύφος κορεάτικης pop

Η νέα συλλογή του Dior με ύφος κορεάτικης pop

dior_blackpink
Ο διάσημος οίκος εμπνεύστηκε από το διάσημο κορεάτικο συγκρότημα “Blackpink”, με την τραγουδίστρια του τελευταίου, Jisoo, να πρωταγωνιστεί.

Photo credit: Brigitte Niedermair, Maripol/Dior

 

Η σχεδιάστρια Μaria Grazia Ciuri θέλησε να προσθέσει, στη νέα συλλογή Pre-Fall 2021 του Dior, ένα fun και χαριτωμένο χαρακτήρα. Άντλησε έμπνευση από τη ταυτότητα και το vibe του συγκροτήματος, αλλά και την προσωπικότητα της τραγουδίστριας.  Τα κλασσικά και διαχρονικά κομμάτια του οίκου συναντούν τον παιχνιδιάρικο, ζωηρό και πιο casual χαρακτήρα της pop κουλτούρας. Φούστες τένις, φόρμες, ζακέτες, girly φορέματα, αδιάβροχα και το iconic λεοπάρ του οίκου από τα 50’s, κυριαρχούν στη εντυπωσιακή και τόσο δημιουργική συλλογή.

 

Photo credit: Brigitte Niedermair, Maripol/Dior

Photo credit: Brigitte Niedermair, Maripol/Dior

 

Η τραγουδίστρια του συγκροτήματος φωτογραφήθηκε, σε γνωστό περιοδικό, με τα νέα κομμάτια, αναδεικνύοντας τη συλλογή με τον καλύτερο τρόπο. Επιπλέον, έφερε και μια νέα εποχή στη signature τσάντα του οίκου “Lady Dior”, την οποία και κρατούσε μαζί με τα υπόλοιπα κομμάτια.

 

 

Ανακαλύψτε τη νέα συλλογή εδώ.

 

Photo credit: Brigitte Niedermair, Maripol/Dior

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.