Home / Fashion  / Η νέα συλλογή του Coach εμπνευσμένη από τη Disney και τον Keith Haring

Η νέα συλλογή του Coach εμπνευσμένη από τη Disney και τον Keith Haring

Ο διάσημος οίκος άντλησε επιρροές από τον Mickey Mouse και το έργο του διάσημου καλλιτέχνη Keith Haring.

Courtesy of Coach

 

Ο Stuart Vevers, σχεδιαστής του Coach, δημιούργησε μια συλλογή από ρούχα και αξεσουάρ, φέρνοντας κοντά τον Mickey Mouse και το έργο του Keith. Πρωταγωνιστές οι Kaia Gerber, Cole Sprouse, Koki, Xiao Wen Ju και Myles O’Neal, οι οποίοι φωτογραφήθηκαν σε μέρη της Νέας Υόρκης, του Λος Άντζελες και του Τόκυο, που θυμίζουν δεκαετία του 80, δεκαετία που έζησε και δημιούργησε ο Keith Haring.

 

Courtesy of Coach

 

“Μερικές φορές το καλύτερο σχέδιο προέρχεται από τις πιο απίθανες αντιπαραθέσεις, και δεν μπορώ να σκεφτώ μια πολιτιστική σύγκρουση που μου φέρνει περισσότερη χαρά από τον Mickey Mouse και τον Keith Haring”, δήλωσε ο Vevers.

 

Courtesy of Coach

 

O Stuart επιθυμεί να προάγει την πεποίθηση του καλλιτέχνη, ότι η τέχνη είναι για όλους. Προσθέτει στη συλλογή του τη pop-up κουλτούρα του Keith, στην οποία ενσωματώνει τον fun και χαριτωμένο χαρακτήρα της Disney. Ο διάσημος καλλιτέχνης επηρεάστηκε και ο ίδιος από τα έργα του Walt Disney και θέλησε να ακολουθήσει τα βήματα του, για να γίνει σκιτσογράφος. Δερμάτινα γάντια, μπλουζάκια, αυτιά του Mickey Mouse και σακάκια, συνθέτουν τη τόσο δημιουργική συλλογή.

 

Courtesy of Coach

 

Photos by Alessandro Simonetti

Mickey Mouse TM © Disney

Artwork © Keith Haring Foundation

www.coach.com

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.