Home / Fashion  / Η νέα συλλογή της Levi’s® με αέρα από Disney

Η νέα συλλογή της Levi’s® με αέρα από Disney

disney_levis
Η Disney συνεργάζεται με τη γνωστή εταιρεία ρούχων Levi’s® και λανσάρουν μια νέα συλλογή με πρωταγωνιστές τον Mickey Mouse, τη Minnie Mouse και τον Goofy.

 

Courtesy of Levi’s

 

 

Στόχος και των δύο θρυλικών εταιρειών είναι να μπορέσουν, μέσα από τη νέα καμπάνια τους, να γιορτάσουν την ανθρώπινη επικοινωνία και το πόσο όμορφη μπορεί να είναι η ζωή, ακόμα και αν είμαστε μακριά. Οι γνωστοί και αγαπημένοι χαρακτήρες της Disney προσθέτουν ένα παιχνιδιάρικο χαρακτήρα περνώντας, ταυτόχρονα, και ένα αισιόδοξο μήνυμα.

 

“Βρήκαμε αυτό το καταπληκτικό γραφικό από τη δεκαετία του ’30 με τον Μίκυ και τη Μίνι στο τηλέφωνο, και νιώσαμε ότι αυτή η εικόνα τα είπε όλα. Αμέσως γνωρίζαμε ότι θέλαμε να κάνουμε μια συλλογή που χτίστηκε γύρω από την ιδέα της παραμονής μας συνδεδεμένοι. Και θέλαμε να χρησιμοποιήσουμε αυτούς τους εμβληματικούς χαρακτήρες της Disney για να πούμε αυτή την ιστορία”, δηλώνει η Karyn Hillman, Chief Product Officer στη Levi’s®.

 

Courtesy of Levi’s

 

Η Disney παρέδωσε πλούσιο γραφικό, από την δεκαετία των 30s, 80s και 90s, στην εταιρεία ρούχων, υλικό που αποτέλεσε βάση στο σχεδιασμό της collection. H συλλογή περιλαμβάνει denim, μπλουζάκια, σακάκια, αξεσουάρ, φούστες και φούτερ, σε διάφορα χρώματα και ρετρό γραφικά των πρωταγωνιστών, για άνδρες και γυναίκες. Κάποια από τα σχέδια είναι καπιτονέ και άλλα έχουν κεντημένα τα γραφικά της Disney.

 

Courtesy of Levi’s

 

Ανακαλύψτε τη παραμυθένια συλλογή εδώ.

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.