Home / Cozyhome  / Η νέα συλλογή της Fragkalis Custom Designs εντυπωσιάζει

Η νέα συλλογή της Fragkalis Custom Designs εντυπωσιάζει

Fragkalis new collection νέα συλλογή επίπλων
Η νέα συλλογή της Fragkalis Custom Designs “δένει” το vintage design με σύγχρονα χρώματα και υλικά, δημιουργώντας ένα απόλυτα εντυπωσιακό αποτέλεσμα!

 

Η νέα συλλογή της Fragkalis Custom Designs επαναπροσδιορίζει τον ορισμό του vintage, μέσα από αναπάντεχους χρωματικούς συνδυασμούς και σύγχρονα υλικά.

 

Fragkalis new collection Fragkalis new collection

 

Το αποτέλεσμα; Μοναδικής αισθητικής έπιπλα, ικανά να χαρίσουν μια νότα διακριτικής πολυτέλειας και κομψότητας σε κάθε επαγγελματικό ή ιδιωτικό χώρο.

 

Fragkalis new collection Fragkalis new collection

 

Για τη φωτογράφιση της νέας συλλογής, η εταιρεία επέλεξε να αφήσει τα έπιπλά της να “μιλήσουν”, μέσα στα άδεια δωμάτια ενός εγκαταλελειμμένου σπιτιού.

 

Fragkalis new collection

 

Σχεδιαστικά, η νέα συλλογή “αγκαλιάζει” άλλοτε τις καμπύλες φόρμες και άλλοτε τις καθαρές, μοντέρνες γραμμές. Σε κάθε περίπτωση, η εργονομία είναι δομικός παράγοντας όλων των επίπλων που φέρουν την υπογραφή Fragkalis Custom Designs.

 

Fragkalis new collection Fragkalis new collection

 

Η απαράμμιλη ποιότητα και η εξαιρετική αντοχή των πρώτων υλών είναι αδιαπραγμάτευτο στοιχείο όλων των επίπλων της καταξιωμένης εταιρείας. Έτσι, κάθε έπιπλο Fragkalis Custom Designs κερδίζει τη μάχη με τον χρόνο και ανάγεται σε timeless element του χώρου που το φιλοξενεί.

 

Fragkalis new collection Fragkalis new collection

 

Στη νέα συλλογή βρίσκουμε καρέκλες, πολυθρόνες, stools, καναπέδες και τραπέζια, όλα άριστης ποιότητας και κατασκευής. Παράλληλα, η σχεδιαστική ομάδα της εταιρείας είναι πάντα έτοιμη να δημιουργήσει custommade έπιπλα, ακριβώς όπως τα έχουμε ονειρευτεί!

 

Fragkalis new collection Fragkalis new collection

 

Για να δείτε όλα τα σχέδια της καινούργιας συλλογής Fragkalis Custom Designs:

Showroom: Κωνσταντινουπόλεως 44, Θεσσαλονίκη, τηλ. +30 231 401 2901

Official site: www.fragkalis.gr

Facebook: @fragkalis

Instagram: fragkalis_custom_designs

[email protected]

“I must be a mermaid, Rango. I have no fear of depths and a great fear of shallow living.” Anais Nin