Home / Cozyhome  / Η νέα συλλογή της Ferm Living χαρίζει νότες ζεστασιάς

Η νέα συλλογή της Ferm Living χαρίζει νότες ζεστασιάς

ferm_living
Το διάσημο brand για το σπίτι κυκλοφόρησε μια ολοκαίνουργια συλλογή για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021.

 

Courtesy of Ferm Living

 

Η διάσημη εταιρεία Ferm Living, με βάση τη Δανία, λάνσαρε τη νέα της collection από έπιπλα και διακοσμητικά, για να κάνει το σπίτι μας το κατάλληλο “καταφύγιο”, με το οποίο θα υποδεχτούμε τις πιο ζεστές μέρες του χρόνου. Minimal κομμάτια, σε natural και γήινα χρώματα, θα στολίσουν το σπίτι σας όπως έχετε ονειρευτεί, δίνοντας ζωή στο χώρο.

 

Courtesy of Ferm Living

 

Τα εντυπωσιακά διακοσμητικά φέρουν πινελιές της φύσης, προσφέροντας άνεση και ηρεμία. Το ποτιστήρι “Libra” έρχεται σε φωτεινές αποχρώσεις του “Olive” και του “Cashmere”, και σε ένα διαχρονικό “Black”, ενώ όλες οι κανάτες κατασκευάζονται από ανακυκλώσιμο πλαστικό. Επίσης, διατίθεται και το “Verso Jug” σε ένα τραχύ μοτίβο με μια βαθιά καφέ απόχρωση. Τέλος, ο διάσημος οίκος δημιουργεί για το μπαλκόνι και την τραπεζαρία σας, διακοσμητικά που σχετίζονται με τη φύση. Κεραμικά καλάθια θα αποτελέσουν τον καλύτερο αποθηκευτικό χώρο για λουλούδια, φρούτα και λαχανικά, ως κεντρικά items του τραπεζιού.

 

Courtesy of Ferm Living

 

Η εντυπωσιακή συλλογή συμπληρώνεται και από μια σειρά από έπιπλα. Ξαπλώστρες με ταιριαστά μαξιλάρια και πτυσσόμενα σκαμπό, must have για να απολαύσετε τον ήλιο στο μπαλκόνι. Ένας μακρύς ξύλινος πάγκος και μια άνετη αιώρα, θα κάνουν το σπίτι σας να μοιάζει με ένα ονειρεμένο θέρετρο.

 

Courtesy of Ferm Living

 

Μη χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε κάποια από τα φανταστικά νέα προϊόντα του οίκου, μέσα από το official site, αλλά και τα συνεργαζόμενα καταστήματα.

 

Courtesy of Ferm Living

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.