Home / Beauty  / Η νέα συλλογή καλλυντικών Kith x Estée Lauder

Η νέα συλλογή καλλυντικών Kith x Estée Lauder

Η νέα συλλογή καλλυντικών Kith x Estée Lauder
Θα κυκλοφορήσει αυτό το Σάββατο. 

Μία νέα beauty συνεργασία έρχεται στο προσκήνιο. Πρόκειται για το collaboration των brands Estée Lauder και Kith εμπνευσμένο από την ημέρα της γυναίκας στις 8 Μαρτίου και σχεδιασμένο ώστε να υμνήσει όλες τις γυναίκες. 

 

 

Η συλλογή περιλαμβάνει το κλασικό κόκκινο κραγιόν της Estée Lauder, το οποίο αποτελεί κορυφαίο beauty item. Ακόμη, περιλαμβάνει το Double Wear Stay-In-Place Matte Powder Foundation, το Double Wear Stay-In-Place μολύβι χειλιών και την Double Wear Zero Smudge Lengthening Mascara για υπέροχες, εντυπωσιακές βλεφαρίδες. 

 

Η νέα συλλογή καλλυντικών Kith x Estée Lauder

 

Τα νέα καλλυντικά της συλλογής έρχονται σε μία θήκη- τσάντα που έχει σχεδιαστεί σε συνεργασία και από τα δύο brands ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί παράλληλα ως ένα elegant clutch, το οποίο θα περάσει από γενιά σε γενιά γυναικών, καθώς η σκέψη είναι να χρησιμοποιηθεί ως διαχρονικό κομψό αξεσουάρ. 

 

Η νέα συλλογή καλλυντικών Kith x Estée Lauder

 

Η νέα Kith x Estée Lauder collection θα κυκλοφορήσει στις 7 Μαρτίου. Ανακαλύψτε περισσότερες πληροφορίες για την επερχόμενη συλλογή στο kith.com

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!