Home / Beauty  / Η νέα ονειρική Icy Fantasy collection

Η νέα ονειρική Icy Fantasy collection

Morphe x Pony Park Icy Fantasy Collection. 

Μία νέα συλλογή έρχεται να προστεθεί στον λαμπερό κόσμο του make up. H διάσημη στην Κορέα make up artist Pony ή όπως είναι το πραγματικό της ονοματεπώνυμο Park Hye Min συνεργάζεται με το brand Morphe φέρνοντας νοτιοκορεάτικο αέρα ομορφιάς. Η Pony είναι πολύ επιτυχημένη Youtuber που ενθουσιάζει με τις make up μεταμορφώσεις και τα look της τον κόσμο του διαδικτύου. Επειδή ακριβώς είναι ιδιαίτερα δημοφιλής και φρέσκια αποτελεί και το πρόσωπο της καμπάνιας της νέας συλλογής. 

 

Η νέα ονειρική Icy Fantasy collection

 

Icy Fantasy collection: The details. 

Η νέα συλλογή Icy Fantasy collection είναι πολύχρωμη και πληθωρική, ανεβάζοντάς μας τη διάθεση και ανανεώνοντας τη συλλογή με τα items μακιγιάζ μας. Οι αποχρώσεις των items είναι εμπνευσμένες από τη νοτιοκορεάτικη αισθητική στο μακιγιάζ και το στυλ της Pony, ενώ έντονο στοιχείο τους είναι και η λάμψη. 

 

 

Στη συλλογή θα βρείτε μία σούπερ παλέτα με σκιές για τα μάτια, πολλά υπέροχα κραγιόν και πινέλα μακιγιάζ. Η συλλογή είναι διαθέσιμη online. 

 

www.morphe.com

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!