Home / Men  / Η νέα κομψή συλλογή Tommy X Mercedes-Benz

Η νέα κομψή συλλογή Tommy X Mercedes-Benz

Η νέα κομψή συλλογή Tommy X Mercedes-Benz
Για τον σύγχρονο και εκλεπτυσμένο άνδρα. 

Η Tommy Hilfiger λανσάρει τη δεύτερη ανδρική capsule συλλογή Tommy X MercedesBenz για το Φθινόπωρο 2019, η οποία βασίζεται στην πολυετή στρατηγική συνεργασία με την MercedesAMG Petronas Motorsport. Η νέα φθινοπωρινή συλλογή μπλέκει την κλασική αμερικανική cool sportswear κληρονομιά του brand TOMMY HILFIGER με τις καινοτόμες τεχνικές γνώσεις της, επί πέντε φορές παγκόσμιας πρωταθλήτριας, Formula One®.

Η νέα κομψή συλλογή Tommy X Mercedes-Benz

Η νέα κομψή συλλογή Tommy X Mercedes-Benz

Η καμπάνια για τη συλλογή γιορτάζει τις κοινές αξίες του Tommy Hilfiger και της MercedesAMG Petronas Motorsport για ποιοτική δεξιοτεχνία, ανθεκτικά σχέδια και καινοτομία. Στην καμπάνια εμφανίζεται το μοντέλο Corey Saucier και μία MercedesAMG S63 Coupé, δίνοντας ένα κινηματογραφικό “look and feel”.

Η νέα κομψή συλλογή Tommy X Mercedes-Benz

Η νέα κομψή συλλογή Tommy X Mercedes-Benz

H συλλογή TOMMY HILFIGER X MERCEDESBENZ για το Φθινόπωρο 2019 περιλαμβάνει chino παντελόνια, car coat και café racer jacket τα οποία έχουν εξελιχθεί με λειτουργικά στοιχεία, όπως τα climate control τελειώματα στη χρωματική παλέτα του μαύρου, με λεπτομέρειες του κόκκινου, του λευκού και του μπλε. Η signature γραμμή του Tommy Hilfiger έχει επαναπροσδιοριστεί σε μια μινιμαλιστική προσέγγιση που εφαρμόζεται στα στριφώματα και στις μανσέτες, ενώ οι γραμμές σε έντονο μπλε προσθέτουν ένα απροσδόκητο twist στα κλασικά outerwear. Η συλλογή είναι κομψή και εκλεπτυσμένη και απευθύνεται στον σύγχρονο Τommy άνδρα.

Η νέα κομψή συλλογή Tommy X Mercedes-Benz

Ξεκινώντας από τη σεζόν 2018, ο TOMMY HILFIGER έγινε ο επίσημος Apparel Partner της MercedesAMG Petronas Motorsport, συνεχίζοντας την παράδοση στον αθλητισμό, την οποία ο Tommy Hilfiger έχει αγκαλιάσει από τότε που ίδρυσε το brand του. Η συνεργασία με την καλύτερη ομάδα της Formula 1 στον κόσμο και την πρωτοπόρο στον τομέα των αυτοκινήτων ενισχύει το όραμα της Tommy Hilfiger να αναβαθμίζει και να επεκτείνει συνεχώς το brand σε αγορές κλειδιά για την επόμενη γενιά καταναλωτών TOMMY HILFIGER.

Η νέα κομψή συλλογή Tommy X Mercedes-Benz

Οι φίλοι και οι fan του brand καλούνται να συμμετάσχουν στη συζήτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τη χρήση των #TommyHilfiger, #TommyXMercedesBenz και @TommyHilfiger.

Η συλλογή TommyXMercedes-Benz για το Φθινόπωρο 2019 θα είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα στα καταστήματα Tommy Hilfiger και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης από σήμερα 1 Οκτωβρίου. (tommy.com).

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!