Home / Fashion  / Η νέα επαναστατική σειρά ‘’N.O.W’’ με την υπογραφή της FREDDY

Η νέα επαναστατική σειρά ‘’N.O.W’’ με την υπογραφή της FREDDY

Η WOMEN’S Fall/Winter 2019-20 Collection ενσωματώνει ευελιξία, κίνηση και στυλ! 

Η Freddy αντιπροσωπεύει πλήρως την ευημερία και την ελευθερία ενός lifestyle τρόπου ζωής χωρίς περιορισμούς και μας συστήνει το NOW®! Ένα καινοτόμο παντελόνι με 5 τσέπες που χαρίζει απίστευτη άνεση για να κάνετε ακόμη και τις πιο απίθανες κινήσεις, ενώ ταυτόχρονα διατηρεί τον κλασικό χαρακτήρα της Freddy με το απαράμιλλο ιταλικό στυλ.

 

 

Η slim-fit εφαρμογή του NOW® προσφέρει ελαστικότητα σε κάθε κίνηση και, χάρη στο denim-εφέ, είναι ιδανική για κάθε περίσταση. Ο τρόπος που αγκαλιάζει και αναδεικνύει τις καμπύλες του σώματος καθιστά το NOW®, το απαραίτητο ένδυμα για τις ανάγκες της καθημερινότητας, το οποίο διατίθεται σε εκδοχές regular & skinny.

 

 

Στη συλλογή περιλαμβάνεται και το NOW® YOGA, ένα παντελόνι με 5 τσέπες και με μία ακόμη πιο lifestyle πινελιά! Διαθέσιμο σε ψηλόμεσο Skinny-fit που, χάρη στην αναδιπλούμενη ζώνη του, μπορεί να προσαρμοστεί και ως κανονικό παντελόνι. Ελαστικό, χωρίς κανένα κουμπί ή φερμουάρ, είναι η τέλεια επιλογή για 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα. Μπορεί να φορεθεί είτε σε μία βόλτα, είτε σε ένα μάθημα γυμναστικής, ολοκληρώνοντας ένα στυλ άνετο, κομψό και προπάντων ελεύθερο!

 

 

Το ελαστικό τους ύφασμα, που διευκολύνει τις κινήσεις, καθιστά τα παντελόνια αυτά ιδανικά να εκτελέσουν #IMPOSSIBLEMOVEMENTS!

 

 

 

 

Βρείτε όλες τις συλλογές στο FREDDY Exclusive Store @Golden Hall (Λεωφ. Κηφισίας 37A, Μαρούσι, Ισόγειο), σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα & διαδικτυακά στο www.z-mall.gr

Ανακαλύψτε περισσότερα στις σελίδες στο Facebook και στο Instagram, καθώς και στο freddy.gr

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!