Home / Beauty  / Η μαγική The Little Mermaid makeup συλλογή

Η μαγική The Little Mermaid makeup συλλογή

Η μαγική The Little Mermaid makeup συλλογή
Η Μικρή Γοργόνα εμπνέει τον χώρο του μακιγιάζ

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει συλλογές μακιγιάζ εμπνευσμένες από τον μαγικό κόσμο της Disney και τους ήρωές του. Αυτή τη φορά το brand UStar συνεργάζεται με την Disney για μία σειρά καλλυντικών εμπνευσμένη από τους ήρωες των κινουμένων σχεδίων που μας έχουν συντροφεύσει τα παιδικά μας χρόνια.

 

 

Η The Little Mermaid makeup line εμπνευσμένη φυσικά από την πριγκίπισσα της θάλασσας Ariel και την πολυαγαπημένη ομώνυμη ταινία του 1989, ήρθε για να εμπνεύσει και τους beautistas. H νέα πριγκιπική beauty collection που είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας μεταξύ της Disney και της UStar Cosmetics έρχεται για να δώσει νότες χαράς και ομορφιάς σε όλες τις γυναίκες και λίγο περισσότερο σε όσες αγαπούν την Ariel.

 

 

Με τη μαγεία της θάλασσας

 

Η The Little Mermaid: Power Pearl of the Sea collection περιλαμβάνει δύο compact foundations που είναι τοποθετημένα μέσα σε κουτάκι που μοιάζει με κοχύλι της θάλασσας, μία παλέτα με σκιές για τα μάτια και με ρουζ, ένα υγρό eyeliner και δύο κραγιόν. Όλα τα items της σειράς κυκλοφορούν σε αποχρώσεις ιδανικές για το καλοκαίρι και φέρουν ένα χαριτωμένο, εμπνευσμένο design από τη θάλασσα και φυσικά τη Μικρή Γοργόνα.

 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!