Home / Cozyhome  / Η μαγευτική Louis Vuitton furniture collection στο Hong Kong

Η μαγευτική Louis Vuitton furniture collection στο Hong Kong

Μέσα από μια εντυπωσιακή έκθεση στο Hong Kong παρουσιάστηκε η δεύτερη Louis Vuitton furniture collection με όνομα Objects Nomades.

 

Louis Vuitton furniture collection

Courtesy of Louis Vuitton

 

Συνεχίζοντας τη συλλογή Objects Nomades, που κυκλοφόρησε το 2012, ο διάσημος οίκος φτάνει στο Hong Kong για μια νέα παρουσίαση. Η δεύτερη Louis Vuitton furniture collection παρουσιάστηκε μέσα από μια μαγευτική έκθεση. Ο γνωστός οίκος συνεργάστηκε με διάσημους καλλιτέχνες και σχεδίασε έπιπλα και αντικείμενα, αντλώντας έμπνευση από ταξίδια. Τα έντονα χρώματα όπως, μπλε, πράσινο, κόκκινο και κίτρινο κ.α. πρωταγωνιστούν στους τοίχους και στη συλλογή. Κάθε σχέδιο είναι μοναδικό, σύγχρονο και πολύ ιδιαίτερο.

 

Courtesy of Louis Vuitton

 

Το κτήριο Pedder, ιστορικό ορόσημο στην καρδιά της πόλης του Hong Kong, φιλοξένησε την εντυπωσιακή έκθεση. Περιλαμβάνεται ένα ευρύ φάσμα επίπλων και διακοσμητικών, που γιορτάζουν την κληρονομιά του Louis Vuitton, με λεπτομέρειες όπως το κλασσικό μονόγραμμα LV. Ο πολύχρωμος χώρος χτίστηκε από την αρχιτεκτονική εταιρεία NC Design & Architecture, ενώ η έκθεση θεωρείται εξαιρετική για τους φανατικούς της τέχνης και του οίκου.

 

Louis Vuitton furniture collection

Courtesy of Louis Vuitton

 

Στο επίκεντρο βρίσκεται το ντουέτο σχεδιασμού Zanellato/ Bortotto Lanters, το οποίο στολίζει καρέκλες, καναπέδες, κορμούς, κ.α. Στο χώρο εντοπίζουμε και φωτογραφίες του καλλιτέχνη Wing Shya, οι οποίες ολοκληρώνουν το πανέμορφο σκηνικό. Η πόλη του Hong Kong θα έχει την τιμή και ευκαιρία να φιλοξενεί την εκπληκτική έκθεση μέχρι τις 9 Απριλίου.

 

Courtesy of Louis Vuitton

 

www.louisvuitton.com

Photo Credits: Harold De Puymorin, Edmon Leong &  Kevin Wong

 

Louis Vuitton furniture collection

Courtesy of Louis Vuitton

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.